Nivon Wintersport

Zeven milieuvriendelijke wintersport groepsreizen

Nivon Wintersport organiseert leuke, sociale groepsreizen met oog voor natuur en milieu, zonder dit zwaar te maken. Wil je skiën, langlaufen, snowboarden of (sneeuwschoen)wandelen? Wat je ook kiest, een buitenfeest wordt het zeker! Voel je de knisperende sneeuw alweer onder je voeten? Schijnt de zon in gedachten op je gezicht? Reis mee met een groep die weet hoe je het met elkaar gezellig moet maken: Samen de piste op of juist even wat drinken, spelletjes doen, kletsen en uitwisselen van wat er die dag gebeurd is. Er zijn gouwe ouwe bestemmingen en ook nieuwe verrassende.

De reizen

Nivon WintersportDe wintersportreizen zijn voor iedereen die ouder is dan vier jaar. Alle reizen zijn inclusief reisbegeleiding, vervoer en een aantal met afscheidsmaaltijd.  Twee reizen gaan uit van zelfverzorging waarbij je één keer in de week een handje helpt met koken. Bij andere reizen is de maaltijdvoorziening inbegrepen. Er is dit jaar een kerstreis, een reis met oud en nieuw, een buiten seizoensreis (eind januari) en vier krokusreizen voor alle leeftijden.

De werkgroep bestaat uit een paar mensen die het aanbod van onze reizen bedenken samen met een groep vrijwillige reisbegeleiders. De werkgroep maakt deel uit van Nivon Reizen, een sectie binnen het Nivon die een breed pakket van groepsvakanties aanbied voor verschillende doelgroepen. Accommodaties en gidsen worden waar nodig gehuurd, maar altijd zo dat de reis kostendekkend is.

Nivon WintersportNatuur en milieu

Bij deze wintersportreizen hebben we aandacht voor natuur en milieu. We kiezen voor groepsvervoer, dat het milieu minder belast dan wanneer iedereen met eigen auto zou gaan. We verblijven in milieuvriendelijke accommodaties en skigebieden met aandacht voor het voorkomen van erosieschade, waar aan natuurherstel gedaan wordt en waar geen nieuwe hellingen worden aangelegd.

Ga jij ook op wintersport?

Kies je bestemming en reis op Nivon Wintersport.
Andere Nivonreizen