Hoera! Nivon bestaat 100 jaar en dat vieren we samen!

Lees meer
Accommodaties
Wandelen
Over Nivon

Wandeltweedaagse bij Morgenrood

Van Tilburg naar Boxtel

Ga op avontuur met de Trektochtkaart van Morgenrood. De Nivon Trektochtkaarten zorgen voor een complete offline ervaring met wandelkaart en allerlei route informatie. Wandel in twee dagen door Brabants Vennengebied met overnachting bij natuurvriendenhuis Morgenrood. Haal de kaart in huis, boek jouw overnachting en ga op pad.

Wandel in twee dagen van Boxtel door de Oisterwijkse bossen en vennen naar Tilburg. Overnacht in natuurvriendenhuis Morgenrood en geniet van deze bosrijke omgeving vanuit het huis of natuurkampeerterrein. Een echte natuurtocht in een vaak onontdekte unieke omgeving.

Over de Trektochtkaart

Hike & night midden in de Nederlandse natuur met de Nivon Trektochtkaarten. Tweedaagse wandelingen dwars door de mooiste natuurgebieden met een overnachting in een natuurvriendenhuis. Dagetappes met keuze tussen lange en korte routes van 6 km tot 25 km. Je reist van en naar ov-punten en gaat compleet offline met de Nivon Trektochtkaart. Boek jouw overnachting vooraf en geniet van dit groene avontuur.

Nivon Trektochtkaarten zijn gedrukt op lahnur papier. De kaart is recyclebaar, biologisch afbreekbaar en bestaat 80% uit hernieuwbare grondstoffen. Daarnaast is hij weerbestendig en kan hij wel tegen een stootje. De wandelkaart heeft een uitgebreide kaart met routelijn. Ook biedt de kaart routeinformatie, toegang tot exclusieve extra content en leert jou alles over de omgeving.

Boek je overnachting hier

Lees hier alles over de Morgenrood Trektocht

Morgenrood Trektocht

Door Brabants Vennengebied met overnachting

Voor Nivonleden
4,95
Voor niet-leden
7,49
Sluiten X
Meer informatie