Hoera! Nivon bestaat 100 jaar en dat vieren we samen!

Lees meer
Accommodaties
Wandelen
Over Nivon

Wandeltweedaagse bij Het Zeehuis

Alkmaar - Bergen aan Zee - Castricum

Ga op avontuur met de Trektochtkaart van Het Zeehuis. De Nivon Trektochtkaarten zorgen voor een complete offline ervaring met wandelkaart en allerlei route informatie. Wandel in twee dagen door graslanden en duingebied met overnachting bij natuurvriendenhuis Het Zeehuis. Haal de kaart in huis, boek jouw overnachting en ga op pad.

Over de Trektochtkaart

Hike & night midden in de Nederlandse natuur met de Nivon Trektochtkaarten. Tweedaagse wandelingen dwars door de mooiste natuurgebieden met een overnachting in een natuurvriendenhuis. Dagetappes met keuze tussen lange en korte routes van 6 km tot 25 km. Je reist van en naar ov-punten en gaat compleet offline met de Nivon Trektochtkaart. Boek jouw overnachting vooraf en geniet van dit groene avontuur.

Nivon Trektochtkaarten zijn gedrukt op lahnur papier. De kaart is recyclebaar, biologisch afbreekbaar en bestaat 80% uit hernieuwbare grondstoffen. Daarnaast is hij weerbestendig en kan hij wel tegen een stootje. De wandelkaart heeft een uitgebreide kaart met routelijn. Ook biedt de kaart routeinformatie, toegang tot exclusieve extra content en leert jou alles over de omgeving.

Boek hier je overnachting

Lees hier alles over de Zeehuis Trektocht

Zeehuis Trektocht19

Zeehuis Trektocht

guide

Door graslanden en duingebied met overnachting

Voor Nivonleden
4,95
Voor niet-leden
7,49
Sluiten X
Meer informatie