Hoera! Nivon bestaat 100 jaar en dat vieren we samen!

Lees meer
Accommodaties
Wandelen
Over Nivon

Wandeltweedaagse bij het Hunehuis

Van Ruinen naar Steenwijk

Wandel in twee dagen van Ruinen door het mooie Drenthe naar Steenwijk. Overnacht in natuurvriendenhuis Het Hunehuis en geniet van deze groene locatie met spectaculair uitzicht op de heide. De route neemt je mee langs historische dorpjes, monumentale hunebedden en indrukwekkende natuur. Een aanrader voor liefhebbers van natuur en Nederlandse historie.

Over de Trektochtkaart

Hike & night midden in de Nederlandse natuur met de Nivon Trektochtkaarten. Tweedaagse wandelingen dwars door de mooiste natuurgebieden met een overnachting in een natuurvriendenhuis. Dagetappes met keuze tussen lange en korte routes van 6 km tot 25 km. Je reist van en naar ov-punten en gaat compleet offline met de Nivon Trektochtkaart. Boek jouw overnachting vooraf en geniet van dit groene avontuur.

Nivon Trektochtkaarten zijn gedrukt op lahnur papier. De kaart is recyclebaar, biologisch afbreekbaar en bestaat 80% uit hernieuwbare grondstoffen. Daarnaast is hij weerbestendig en kan hij wel tegen een stootje. De wandelkaart heeft een uitgebreide kaart met routelijn. Ook biedt de kaart routeinformatie, toegang tot exclusieve extra content en leert jou alles over de omgeving.

Boek je overnachting hier

Lees hier alles over de Hunehuis Trektocht

 

Hunehuis

Hunehuis Trektocht

guide

2-daagse wandeling door Drenthe met overnachting

Voor Nivonleden
4,95
Voor niet-leden
7,49

Download de kaart van deze route

Download kaart (PDF 2 MB)
Sluiten X
Meer informatie