De natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen zijn open. Lees hier meer over de coronamaatregelen die worden getroffen. Klik hier voor meer info

Wandeltweedaagse bij De Kleine Rug

Van Rotterdam naar Dordrecht

Een verrassende wandeling die start in Rotterdam. Stap aan boord van de waterbus voor een vaartocht langs Kinderdijk naar Alblasserdam. Vanuit dit lieflijke plaatsje aan de Merwede voert de route door een waterrijk open landschap, verrassende paadjes, over dijken en langs waaiende wilgen naar Sliedrecht. De eerste dag eindigt in Dordrecht. Daar brengt de schipper je over het Wantij om te overnachten in natuurvriendenhuis De Kleine Rug.

De tweede dag is er een wandeling door de Hollandse Biesbosch. Vol water, grienden, kreken, wilgen, elzen, riet, vogels, reeën en bevers. Doorstappers kunnen nog een kano huren of de stad Dordrecht bezoeken.

De eerste dag is de route 21 km en de tweede dag 13,5 km.

LET OP: op beide dagen gaan de wandelingen over de Blauwe brug over het Wantij in Dordrecht. Wandelaars en fietsers kunnen deze brug vanaf maandag 27 september t/m vrijdag 17 december 2021 niet gebruiken vanwege werkzaamheden. Pas de routes aan of loop de routes later.

Boek hier je overnachting

Vanwege de corona maatregelen is het verplicht je overnachting van te voren te boeken.

Download de kaart van deze route

Download kaart (PDF 156 KB)
Sluiten X
Meer informatie