Vacature Vrijwilliger(s) Communicatie en Webontwikkeling Wandelen

De Landelijke Wandelwerkgroep (LWW) van het Nivon is de plek waar de padcoördinatoren van de Lange Afstand Wandelroutes en Streekpaden van het Nivon samenkomen. De LWW fungeert als beleidsvoorbereidend en adviserend orgaan naar het centraal bestuur van de vereniging. Alle padcoördinatoren van de Nivon paden zijn hierin vertegenwoordigd. De LWW vergadert 4 avonden per jaar in Amersfoort.

De LWW verwelkomt graag een of meer vrijwilliger(s) in haar midden die de communicatie rondom de wandelroutes initieert en coördineert, inclusief het in gang zetten van de verdere ontwikkeling van de wandelpagina’s op de Nivon website en de ontwikkeling van een social-media strategie. Je zorgt ervoor dat de sub-websites van de wandelpaden van het Nivon actueel zijn en je begeleidt de ontwikkeling van deze sites en je zorgt ervoor dat de communicatiemiddelen de juiste uitstraling hebben. Het is een functie in ontwikkeling met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. We zijn op zoek naar een open en creatieve communicatievrijwilliger die verbindingen kan leggen, zowel binnen als buiten de vereniging en die met ons wil bouwen aan een nieuwe structuur rondom de Nivon wandelpaden. De filosofie van het Nivon is ‘voor en door de leden’. Samenwerking met de vrijwilligers die de paden beheren is dan ook essentieel. Taken worden verricht in nauwe samenwerking met de LWW die de communicatievrijwilliger ondersteunt en die als klankbord dient en met de Beeld- en communicatieadviseur van het Landelijk Bureau.

Een profielschets voor deze functie vind je hier.

Heb je interesse om het Nivon Wandelwerk in deze rol te versterken, of heb je nog vragen hierover, neem dan contact op met de voorzitter van de LWW, Maarten Goorhuis, via maarten.goorhuis@pieterpad.nl.