The making of NivonJong

Vacature NivonJong starters

Wij zijn op zoek naar Nivonners die tot eind december 2017 willen meewerken aan de opstart van NivonJong en vanaf september ook geïnteresseerd zijn in het bestuur van NivonJong. Wil je meer informatie? Mail ons dat gerust via nivonjongbestuur@gmail.com.

NivonJong

Is een schakel tussen de jonge leden (en werkgroepen) en het Centraal Bestuur en is een bestuur dat onder Nivon valt. Zij zal de activiteiten en communicatie naar jongeren coördineren/organiseren en nauw contact houden met Nivon. Samen met de eerste bestuursleden wordt een jaarplan opgesteld. Het bestuur fungeert als coördinator, bestuur en contactpersoon tussen Nivon en alle jeugd- en jongerenactiviteiten.

The Making of NivonJongJij

  • bent tussen de 18-35 jaar,
  • hebt affiniteit met natuur en buiten zijn,
  • hebt affiniteit met Nivon,
  • hebt verantwoordelijkheidsgevoel,
  • hebt een sterk sociaal vermogen,
  • ervaring in een bestuur is een pré,
  • kan 1 keer per 4-6 weken vergaderen,
  • hebt 2 dagen in de maand tijd voor NivonJong.

Bestuursposities

Je kan solliciteren naar:

Voorzitter

Verantwoordelijk voor het contact tussen Nivon en NivonJong, organiseert de vergaderingen en coördineert de andere bestuursleden.

Interne communicatie (en vormgeving) talent

Verantwoordelijk voor communicatie naar de doelgroep (denk aan nieuwsbrieven en sociale media) en het promoten van de activiteiten onder haar leden.

Externe communicatie (en vormgeving) talent

Verantwoordelijk voor het promoten van NivonJong en haar aanbod onder niet-leden met als doel nieuwe leden te werven (denk aan flyers, google promotie etc.).

Penningmeester

Verantwoordelijk voor het werkgroepbudget, de besteding hiervan en de verantwoording naar Nivon. NivonJong zal beschikken over eigen werkkapitaal. Hiervan worden vergaderingen betaald, maar ook eventuele promotie- of communicatie uitgaven.

Evenementen- en organisatietalent

Heeft overzicht over alle activiteiten voor jeugd en jongeren bij het Nivon en is eindverantwoordelijke voor het organiseren van landelijke activiteiten (denk aan borrels, bijeenkomsten met sprekers etc.)

 

Iris Vermaas

Of …

Heb je überhaupt interesse om mee te denken? Stuur dan een mail naar nivonjongbestuur@gmail.com gericht aan Iris Vermaas.
Iris: Ik stop mijn kwaliteit en passie in de start van NivonJong