Vacature bestuurslid Evenementen NivonJong

Heb jij oog voor het organiseren van evenementen? Vind je het leuk om de vetste activiteiten te realiseren? En ben je goed in het houden van overzicht en het bijhouden van contacten? Solliciteer dan nu naar de functie Evenementen bij NivonJong. Je zult werken in een bestuur met acht anderen en met één ander bestuurslid ben jij verantwoordelijk voor alles op het gebied van evenementen. Je zal je bezighouden met het organiseren van nieuwe activiteiten, contacten onderhouden over de geplande activiteiten, het bijhouden van de aanmeldingen en informatie verstrekken aan de deelnemers van de activiteiten.

 

Wat wij zoeken:

  • Tussen de 18 en 35 jaar oud
  • Sociale vaardigheden
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • 10 tot 15 uur per maand de tijd

 

We vergaderen één keer per maand in Utrecht, dus het is handig als je hier dichtbij woont of het niet erg vindt om hier naartoe te moeten reizen.

 

Ben je enthousiast? Stuur dan je motivatie en cv naar info@nivonjong.nl.

 

NivonJong in het kort: NivonJong is de nieuwe jongerentak van natuurvriendenvereniging Nivon. Wij organiseren activiteiten voor jongeren tussen 15 en 30 jaar oud. Deze activiteiten worden ingedeeld in natuurpakkers, inspiratieboosts en adrenalinekicks. Onze pijlers zijn groen, sociaal en actief.