Kampvuur

Steun Nivon

Vind jij het belangrijk dat Nivon meer gezicht krijgt in de samenleving? Dat de ideeën en alle activiteiten en accommodaties die daaruit voortgekomen zijn bestaansrecht houden en de samenleving van dienst kunnen zijn? Eerlijk, sociaal, groen en verdraagzaam? Steun Nivon dan op de manier die bij jou past.

.. met jouw inbreng als vrijwilliger

Dankzij de inzet van veel betrokken vrijwilligers kan Nivon mooie activiteiten en accommodaties aanbieden. Voor natuurbeleving, ontmoetingen, reizen, ontwikkeling, cultuur en om te genieten van het leven. Als jij je ook wilt inzetten en zo actief deel uit wilt maken van onze vereniging, dan ben je van harte welkom. Neem contact op met de Nivon-afdeling, groep of accommodatie (natuurvriendenhuis of kampeerterrein) waar je iets wilt doen, bekijk de activiteiten of zoek je vrijwilligerswerk via de vacatures.

.. als lid van Nivon

Bij Nivon kun je meedoen aan natuuractiviteiten en culturele activiteiten, samen reizen, outdoor activiteiten doen en zo mensen ontmoeten die van de natuur houden en een sociaal hart hebben. De natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen liggen midden in de natuur, zijn niet duur en zijn heel gezellig. Ook internationaal zijn er natuurvriendenhuizen en groepen. Vrijwilligers in het land organiseren alles bij Nivon. Dat kan ook iets voor jou zijn. Natuurvrienden willen toekomstige generaties een wereld nalaten die leefbaar is en genieten van de natuur en elkaar. Doe je mee?

Financieel bijdragen

Nivon steunt op lidmaatschapsgelden en giften. En voor een enkele activiteit is er een kleine subsidie. Reizen en andere activiteiten proberen we zoveel mogelijk kostendekkend te organiseren. Het zal geen verrassing zijn dat financiële steun meer dan welkom is. We kunnen daarmee de vereniging een solide basis geven zodat vrijwilligers hun werk goed kunnen doen. Er zijn verschillende mogelijkheden om bij te dragen:

  • Met een éénmalige schenking of een periodieke gift. Een periodieke gift is fiscaal aftrekbaar, hoewel Nivon nog geen ANBI-status heeft.
  • Door Nivon op te nemen als legataris in je erfenis.
  • Steun Nivon met een Vriendenlening. Dat is een renteloze lening waarvan het volledige bedrag ingezet wordt voor de verduurzaming van onze accommodaties.
  • Of steun Nivon met het kopen van een lot in de Vriendenloterij. Je kan Nivon als goed doel opgeven.

Bespreek jouw mogelijkheid, wens en de benodigde gegevens met de financiële administratie van Nivon. Mail naar finance@nivon.nl, waarna we contact met je opnemen.

X
X