Op avontuur met Nivon Reizen

Nivon organiseert verschillende activiteiten en reizen, in binnen- én buitenland, voor jong en iets minder jong. Van een kampeerweekend op de Veluwe tot een huttentocht in de Dolomieten – en alles daartussen. Geniet van de buitenlucht en prachtige natuur, maak nieuwe vrienden en beleef de mooiste avonturen samen met Nivon Reizen.

Er zijn binnen Nivon reizen voor verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Klik hier om meteen naar het overzicht van de reiswerkgroepen te gaan.

35 Nivon reizen gevonden

Helaas! Er staan op dit moment geen reizen online die helemaal aan deze wens voldoen. Probeer opnieuw te filteren of kom later nog eens terug. Je kunt ook contact opnemen met de reiswerkgroep die jou aanspreekt.

Verwijder de huidige filters

Meer reizen laden

Groen hart

Alle reizen worden uitgevoerd met liefde voor de natuur

Betaalbaar

Een eerlijke en betaalbare prijs

Vrijwilligers

Opgezet, uitgevoerd en begeleid door vrijwilligers

Maak kennis met de reiswerkgroepen

bergsport-trefvakantie
Bergsport trefkamp

Alle leeftijden

Nivon Bergsport heeft afdelingen door het hele land. Ze organiseren cursussen, weekenden én elke zomer een trefkamp voor enthousiaste bergsporters.

Ga naar Bergsport trefkamp
jump-zomerkampen
JUMP Zomerkampen

6-17 jaar

JUMP organiseert al sinds 1973 weekend- en zomerkampen in de Nederlandse natuur, voor kinderen en tieners. Altijd met bijzonder thema en originele spellen.

Ga naar Jump Zomerkampen
aIMG_0461-880x610-1
NivonJong

18-30 jaar

NivonJong is de jongerenafdeling van Nivon, die veel verschillende activiteiten organiseert. Van een outdoor movie night tot wintersport met andere jongeren.

Ga naar NivonJong
20161019_143809_BEW_3130_Bas-Wetter-880x610-1
Spring reizen

25-40 jaar

Spring organiseert actieve reizen en weekenden in Europa, voor enthousiaste buitensporters. Iedere reis wordt één keer georganiseerd en is dus uniek!

Ga naar Spring reizen
Salto-Reizen-1-880x610-1
Salto reizen

40-55 jaar

Actief, uitdagend en duurzaam op pad met leeftijdsgenoten. Dwars door de natuur: van hostel naar hostel, van hut naar hut of met de tent op de rug.

Ga naar Salto reizen
Op-een-kanotocht-door-de-natuur-met-TREQ-Kanoreizen-kom-je-helemaal-tot-rust_Bas-Wetter-880x610-1
TREQ Kanoreizen

Verschillende leeftijdsgroepen

Bij TREQ verkennen we per kano meren en langzaam stromende rivieren. Onderweg genieten we van de natuur in de mooiste waterrijke gebieden van Europa.

Ga naar TREQ Kanoreizen
Nivon Vitaal Reizen stockfotos1
Vitaal reizen

50+ jaar

Ga samen met andere actieve 50-plussers op vakantie, zonder vast te zitten aan een programma. Er is een gevarieerd aanbod aan soort reis en verblijf.

Ga naar Vitaal reizen 50+
wandel60plus-nivon
Wandel60plus

60+ jaar

Wandel60plus is voor wie gek is op wandelen, initiatiefrijk én senior. Voor individuen en stellen. Het programma bepaal jij samen met de anderen.

Ga naar Wandel60plus
Nivon-Watersport
Nivon Watersport

9-20 jaar

Watersport organiseert elk jaar zeilkampen in Friesland voor kinderen en jongeren, voor beginners én gevorderden. Een leuke week met leeftijdsgenoten staat centraal.

Ga naar Watersport
Nivon-Wintersport-2
Wintersport

Alle leeftijden

Elk jaar organiseert Wintersport leuke, sociale groepsreizen naar de sneeuw, met oog voor natuur en milieu. Van skiën tot langlaufen en (sneeuwschoen)wandelen.

Ga naar Wintersport
Nivon-Zomertreffen
Zomertreffen

Alle leeftijden

Zomertreffen organiseert elke zomer trefvakanties op campings bij mooie natuurgebieden. Zonder vast programma wordt er genoeg georganiseerd.

Ga naar Zomertreffen