Nivon Watersport

Spring Reizen

JUMP Zomerkampen

Reizen en kampen

Wil je in je vakantie sociaal, buiten en actief zijn? Ga dan mee met een Nivon-reis. Met elkaar de wereld ontdekken is een geweldige ervaring. Samen met de andere deelnemers bepaal je binnen de kaders van de reis welke activiteiten je doet en hoe je ze invult. Je komt ontspannen en met een rugzak of koffer vol ervaringen weer thuis. Wil je je batterij opladen aan een andere horizon? Kijk maar eens wat je allemaal kan doen!

JUMP zomerkamp

Actie en ontspanning

Houd je van actie? Ga dan mee met Spring Reizen, Bergsport of op Wintersport. Zoek je een iets lagere versnelling, maar wil je wel wat doen en zien? Dan kunnen Wadzeilen of de Fiets- & Vaartochten iets voor je zijn.

Kamp

Kinderen en jong-volwassenen kunnen deelnemen aan een JUMP zomerkamp of een watersportkamp. Samen met anderen de hele dag buiten. Gezinnen en alleenstaanden die graag anderen ontmoeten en af en toe samen iets willen ondernemen, vinden elkaar in een trefkamp.

Organisatie

Met een Nivon-reis kies je voor natuur en cultuur met de kans om de omgeving en bewoners te leren kennen. Je kunt buiten actief zijn, maar ook ontspannen, kletsen, eten en spelletjes doen of wat je nog meer bedenkt.

De reizen en kampen worden begeleid door geselecteerde en opgeleide vrijwilligers die zorgen voor ondersteuning. Dit zijn mensen zoals jij en ik, die vanuit hun passie en enthousiasme doen wat ze leuk vinden en jou daar graag bij betrekken.

Prijs

Nivon is een vereniging en maakt geen winst. Uitgangspunt bij het begroten van elke reis is dat die kostendekkend is. Waarvoor betaal je als je een Nivonreis boekt?

  • Kosten per deelnemer: Treinkaartjes, overnachting, maaltijden, etc.
  • Vaste kosten van de reis: Reiskosten van begeleiders, kaarten, gidsjes e.d.
  • Organisatiekosten van de werkgroep: Reiskosten voor vergaderingen, publiciteitskosten, telefoonkosten en opleidingskosten.
  • Organisatiekosten op de achtergrond: Het Landelijk Bureau van Nivon ondersteunt de reis met administratie, boekhouding, ICT, website en wat nodig is.
  • Veruit het grootste deel van het werk wordt door vrijwilligers gedaan, zoals het uitzoeken en opzetten van reizen en het (mede-)trainen van begeleiders. Zij nemen jou de voorbereiding van je reis uit handen en ontwikkelen tegelijkertijd zichzelf als reisbegeleider.
Spring Reizen zoekt begeleiders

Foto: Joav Gertner

X
X