Reizen met Nivon

Je komt ontspannen en met een rugzak of koffer vol ervaringen weer thuis.

JUMP zomerkampen

JUMP Zomerkampen organiseert al sinds 1973 weekend- en zomerkampen voor kinderen en tieners tussen de 6 en 17 jaar in de Nederlandse natuur.

Bekijk JUMP zomerkampen

Nivon Watersport

Watersport organiseert elk jaar zeilkampen in Friesland voor kinderen en jongeren tussen de 9 en 20 jaar, zowel voor beginners als gevorderden.

Bekijk Nivon Watersport

Spring reizen

Spring organiseert actieve reizen en weekenden voor enthousiaste buitensporters tussen de 25 en 40 jaar door heel Europa.

Bekijk Spring reizen

Wintersport

Elk jaar organiseert Wintersport leuke, sociale groepsreizen naar de sneeuw, met oog voor natuur en milieu. De reizen zijn voor alle leeftijden.

Bekijk Wintersport

Zomertreffen

Zomertreffen organiseert elke zomer trefvakanties op campings bij mooie natuurgebieden. Zonder vast programma wordt er genoeg georganiseerd.

Bekijk Zomertreffen

NivonJong

NivonJong organiseert activiteiten uiteenlopend van een outdoor movie night in de bossen tot een wintersportvakantie met leeftijdsgenoten.

Bekijk NivonJong

Bergsport trefvakantie

Nivon Bergsport organiseert cursussen, weekenden en elke zomer een trefkamp voor enthousiaste bergsporters. Bergsport heeft afdelingen door het hele land die dit organiseren.

Bekijk Bergsport trefvakantie

TREQ Kanoreizen

Met TREQ Kanoreizen ga je op pad in de mooiste waterrijke gebieden van Europa. Per kano verkennen we meren en langzaam stromende rivieren en genieten we onderweg van de natuur. We bieden reizen aan in verschillende leeftijdscategorieën, vanaf 20 tot 70-jarigen.

Bekijk TREQ Kanoreizen

Vitaal reizen 50+

Samen met actieve 50 plussers op vakantie zonder gebonden te zijn aan een voorgekookt programma. We hebben een gevarieerd aanbod van cultuur-, natuur-, wandel-, fiets-, zeil- en bezinningsreizen. Ons verblijf is per reis verschillend: kampeerterreinen, vakantie- en Nivonhuizen, natuurparken en hotels.

Bekijk Vitaal reizen 50+

Wandel60plus

Gek op wandelen, initiatiefrijk én senior? Dan is een reis bij wandel60plus iets voor jou! Voor individuen maar ook voor stellen. Als je wilt kun je iedere dag eropuit trekken, maar niets moet. Het programma bepaal jij samen met de anderen.

Bekijk Wandel60plus

Salto reizen

Actief, uitdagend en duurzaam op pad met 40-55 jarigen. Iedere activiteit wordt begeleid door 2 vrijwilligers, waar de deelnemers gevraagd worden om via het ‘voor en door’ principe samen met de begeleiders, de activiteit tot een succes te maken.

Bekijk Salto reizen

Fietsen met Nivon

Binnen Nivon wordt actief gefietst. Lokale afdelingen organiseren fietsactiviteiten, die vind je in dit overzicht.
En voor de echte fietsliefhebbers: De Natuurvrienden Fietsgids! Dé gids voor weekendjes weg, fietsvakanties en natuurliefhebbers. Betaalbaar overnachten bij de Nivon accommodaties en genieten van de Nederlandse natuur aan de hand van 18 routes en persoonlijke tips.

Bekijk Fietsen met Nivon

Over de reizen van Nivon

Actie & ontspanning

Hou je van actie? Ga dan mee met Spring Reizen, Bergsport of op Wintersport. Wil je in een iets lagere versnelling, maar wel wat doen en zien? Zomertreffen is dan een plek voor jou. In groepsverband geniet je op een actieve manier van de natuur. Bij Nivon ga je groen op reis, ontmoet je nieuwe mensen en word je oneindig veel ervaringen rijker.

Kinder- en tienerkampen

Kinderen en jongeren kunnen deelnemen aan een JUMP Zomerkamp of mee met Nivon Watersport. Samen met leeftijdsgenoten, de hele dag buiten. Gezinnen en alleenstaanden die graag anderen willen ontmoeten en af en toe samen iets willen ondernemen, vinden elkaar bij Zomertreffen.

Organisatie

Geselecteerde en opgeleide vrijwilligers begeleiden en ondersteunen de reis. Dit zijn mensen die vanuit hun enthousiasme doen wat ze leuk vinden en anderen daar graag bij betrekken.

Meer info

Inbegrepen bij een Nivonreis

Vrijwilligers

Opgezet, uitgevoerd en begeleid door vrijwilligers

Betaalbaar

Een eerlijke en betaalbare prijs

Natuur

Alles uitgevoerd met liefde voor de natuur