"Jij komt toch ook naar een Jump kamp volgend jaar?"
Kinderkamp is geweldig
Ga naar JUMP

Zeilexpedities en -kampen
Kom mee naar Friesland!
Ga naar de site

NivonJong: Watersport en JUMP Zomerkampen

Iedere zomer organiseren de jongeren van Nivon Watersport verschillende zeilvakanties in Friesland voor kinderen en jongeren tussen de negen en twintig jaar oud waarin leren zeilen en een gezellige week met leeftijdsgenoten centraal staan. Voor alle leeftijden zijn er zeilkampen op locatie waarbij je logeert op een boerderij aan het water, om de hoek van het Sneekermeer.

De jongeren van JUMP Zomerkampen  organiseren onvergetelijke vakantieweken voor kinderen en tieners van zes tot en met zeventien jaar. “We creëren een wereld waarbinnen iedereen helemaal zichzelf kan zijn, nieuwe vriendschappen worden gemaakt, mysteries worden opgelost, er wordt gegriezeld bij het kampvuur, we leven ons uit in bosspellen, watergevechten, theater, sport, hutten bouwen, bonte avond, zwemmen en nog veel meer.”

JUMP Lipdub

Aanschouw onze geweldige begeleiders hier in deze lipdub! Opgenomen op de thuisbasis van JUMP: ~Het Hallse Hull. Like op Facebook!

Kinderen Gratis Weken

In een aantal vakantieweken in het jaar kunnen kinderen gratis overnachten in een Nivon natuurvriendenhuis, of kampeerterrein. Kijk HIER voor de deelnemende huizen en terreinen, de weken en de voorwaarden. Komen jullie ook buiten spelen?

bosslepen