NivonJong stelt voor en lanceert

NivonJong stelt voor en lanceert

Via deze weg wil ik me graag alvast voorstellen. Mijn naam is Flore van Eerde, ben 23 jaar en ik zal de voorzitter worden van NivonJong. Samen met oprichter Iris Vermaas, bestuurslid Herbert Boerendonk en een aantal andere getalenteerde jongeren heb ik meegewerkt aan de opstart van NivonJong, de nieuwe jongerenafdeling van Nivon.

 

NivonJong FloreBestuur, lanceringsfeest, site en activiteiten

Inmiddels heeft zich een bestuur gevormd en is er een datum voor het lanceringsfeest: 3 februari 2018! Ook zal de website spoedig live gaan en werken we achter de schermen aan de activiteiten die we in 2018 gaan aanbieden.

Als kind ging ik mee met Nivon Watersport en JUMP Zomerkampen en tegenwoordig ben ik al een aantal jaar begeleider van JUMP Zomerkampen. Ik wil het komende jaar samen met de rest van het NivonJong-bestuur Nivon aantrekkelijker maken voor jongeren.

 

Get active

NivonJong: Get activeSamen met de volgende bestuursleden ga ik er een avontuurlijk, inspiratierijk en onvergetelijk jaar van maken:
Suzanne Piet – Penningmeester
David Hup – Evenementen
Esle Schrauwen – Evenementen
Dorothee Hafkenscheid – Communicatie
Ilya Snijders – Communicatie
Rosan van Gessel – Communicatie

Hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort!

Stay tuned

Heb je vragen, tips, opmerkingen? Twijfel dan niet om contact op te nemen.

E: info@nivonjong.nl
I: Instagram.com/nivonjong
F: Facebook.com/NivonJongNederland

 

Join us

NivonJong: Join us