NivonJong

NivonJong op PiKa Festival

Speciaal voor alle iedereen tussen de 15 en 30 organiseert de nieuwe jongerenafdeling NivonJong de tofste evenementen. Op PiKa Festival van 18 t/m 21 mei viert NivonJong een heel weekend lang het leven. Bij onze activiteiten op PiKa Festival krijg je de kans om ons te leren kennen. Al snel ontdek je waar wij blij van worden: adrenaline, inspiratie en natuur!

Kun je een geheimpje bewaren?

Ga jij met ons mee op avontuur? Meld je dan aan voor ‘NivonJong Whatsapp’. Via deze geheime service houden we je tijdens PiKa Festival op de hoogte van speciale nieuwtjes. App ‘NivonJong AAN’ naar 06-57590728!

NivonJong goes wild: Bootcamp

Zaterdag 10.45 – 11.45 uur alle remmen los! Ben jij niet bang voor een beetje competitie? Kom dan naar de bootcamp van NivonJong en leef je uit! Onder leiding van een gecertificeerde trainer gaan we in de natuur onze grenzen verleggen. De bootcamp is geschikt voor iedereen die aan zijn conditie en kracht wilt werken. Kom je in foute fitness kleding? Dan 20 squats minder voor jou!

NivonJong presents: Jungle silent disco

Zaterdag 22.30 uur op een geheime locatie. Psst! Een geheim feestje in het bos. Laat je voor je outfit inspireren door al het moois uit de jungle. Dans, spring en zing je zorgen weg. Hakuna matata! Wil je weten waar je moet zijn? App ‘NivonJong AAN’ naar 06-57590728! ​

Meld je snel aan voor het PiKa Festival
Joint the event on Facebook

Volg jij NivonJong al?

Facebook.com/NivonJongNederland
Instagram.com/nivonnatuurvrienden/

Bos