Wat kan en krijg je allemaal als Nivon-lid?

Nivon is een grote vereniging (lees hier ‘Nivon voor beginners‘) met wandelpaden, natuurvriendenhuizen en -kampeerterreinen, activiteiten bij lokale afdelingen en reizen. Het meest bijzondere is dat dit allemaal onderhouden en georganiseerd is door vrijwilligers, die hun energie en tijd steken in groene en sociale initiatieven.

Als lid van Nivon ben je onderdeel van deze beweging. Je kan zo actief zijn als je zelf wilt, en je haalt eruit wat je erin stopt. Voor de één een hechte community en voor de ander een leuk vakantieadres.

Wat kan en krijg je nog meer als Nivon-lid?

– Je kan aan alle activiteiten en reizen deelnemen en krijgt altijd korting. Er zijn reizen voor iedereen, jeugdkampen, jongerenreizen, bergsporttochten, ouderenreizen, natuurdagen en allerlei culturele activiteiten. Ook kan je een groepsvakantie in een natuurvriendenhuis of op een kampeerterrein organiseren.

– Je overnacht met korting in de natuurvriendenhuizen en op de kampeerterreinen. En niet alleen in Nederland, maar ook internationaal.

– Je kinderen of kleinkinderen (tot 16 jaar) verblijven gratis, wanneer je overnacht in een natuurvriendenhuis of op een kampeerterrein.

– Elk kwartaal de Toorts in je brievenbus, het magazine vol activiteiten en verhalen van Nivon.

– Voordelig toegang tot Nivon-publicaties en wandelgidsen. Nivon beheert een wandelnetwerk van 4.000 kilometer. Bijvoorbeeld het Pieterpad, Trekvogelpad, Veluwe Zwerfpad, het Kustpad en het Noaberpad.

– 10% korting bij de buitensportwinkel en webshop van Carl Denig.

– 10% korting op maaltijden en 15% op losse ingrediënten bij Globetrotter Buitensportvoeding, wanneer je voor € 25 of meer bestelt.

Benieuwd naar het lidmaatschap? Hier vind je alle informatie en kan je je vragen stellen: