Vrijwilliger(s) Communicatie en Webontwikkeling Wandelen gezocht

De Landelijke Wandelwerkgroep (LWW) van Nivon is de plek waar de padcoördinatoren van de Lange Afstand Wandelroutes en Streekpaden van samenkomen. De LWW fungeert als beleidsvoorbereidend en adviserend orgaan aan het Centraal Bestuur van de vereniging. Alle padcoördinatoren van de Nivonpaden zijn hierin vertegenwoordigd. De LWW vergadert vier avonden per jaar in Amersfoort.


De LWW verwelkomt graag een of meer vrijwilliger(s) in haar midden die de communicatie rondom de wandelroutes initieert en coördineert, inclusief het in gang zetten van de verdere ontwikkeling van de wandelpagina’s op de Nivonwebsite en de ontwikkeling van een social-mediastrategie. Je zorgt ervoor dat de sub-websites van de Nivon-wandelpaden actueel zijn. Je begeleidt de ontwikkeling van deze sites en je zorgt ervoor dat de communicatiemiddelen de juiste uitstraling hebben. Het is een functie in ontwikkeling met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

We zijn op zoek naar een open en creatieve communicatievrijwilliger die verbindingen kan leggen, zowel binnen als buiten de vereniging en die met ons wil bouwen aan een nieuwe structuur rondom de Nivon-wandelpaden. De filosofie van Nivon is ‘voor en door de leden’. Samenwerking met de vrijwilligers die de paden beheren is dan ook essentieel. Taken verricht je in nauwe samenwerking met de LWW, die de communicatievrijwilliger ondersteunt en als klankbord dient, en met de Beeld- en communicatieadviseur van het Landelijk Bureau.
Een profielschets voor deze functie vind je hier.

Heb je interesse om het Nivon Wandelwerk in deze rol te versterken, of heb je nog vragen hierover, neem dan contact op met de voorzitter van de LWW, Maarten Goorhuis, via maarten.goorhuis@pieterpad.nl.