Vacature reisbegeleider bij TREQ Kanoreizen

Ben jij outdoor-fan, hou je van wildkamperen en kanoën? Ben je sociaal vaardig, assertief en hou je ervan om met een groep op reis te gaan? Durf jij de uitdaging aan om als reisbegeleider, samen met een mede-reisbegeleider een groep van maximaal 10 enthousiastelingen te begeleiden op een kanoreis door de natuur? En ben je tussen de 24 en 68 jaar oud? Dan ben jij misschien wel geschikt om reisbegeleider te worden bij TREQ Kanoreizen!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe reisbegeleiders om mooie kanoreizen en weekenden te kunnen blijven organiseren. Op het moment van schrijven zijn we o.a. nog op zoek naar een extra 50+ reisbegeleider voor een kanoreis naar Zweden en een 24+ reisbegeleider voor een reis naar Duitsland. Ook voor het begeleiden van weekenden voor verschillende leeftijdscategorieën zijn we nog op zoek naar nieuwe begeleiders. Je hebt ook de mogelijkheid mee te werken aan nieuwe reizen en weekenden.

In het voorjaar van 2023 organiseren we weer een opleidingsweekend, nodig om een reis te begeleiden. Voor het begeleiden van een weekendje is de opleiding niet nodig. Kijk op treqkanoreizen.nl/vacature voor meer informatie en aanmelden, voor de opleiding van 2023 kan dit t/m 31 januari.