Vacature reisbegeleider bij TREQ Kanoreizen (v/x/m)

Ben jij outdoor-fan, hou je van wildkamperen en kanoën? Ben je sociaal vaardig, assertief en hou je ervan om met een groep op reis te gaan? Durf jij de uitdaging aan om als reisbegeleider, samen met een mede-reisbegeleider een groep van maximaal 10 enthousiastelingen te begeleiden op een kanoreis door de natuur? En ben je tussen de 23 en 69 jaar oud? Dan ben jij misschien wel geschikt om reisbegeleider te worden bij TREQ Kanoreizen!

Wij organiseren kanoreizen en weekenden voor 20-27 jarigen, 25-40 jarigen, 40-55 jarigen en 55+’ers. We hebben altijd een vacature open staan voor nieuwe reisbegeleiders (v/x/m) om (meer) mooie kanoreizen en weekenden te kunnen blijven organiseren. Op het moment van schrijven hebben we vooral behoefte aan reisbegeleiders in de leeftijdscategorie 40-65 jaar om voor de 40-55 en 55+ doelgroepen reizen te kunnen blijven aanbieden, maar ook als je jonger bent kan je een plekje in ons team vinden. Voor het begeleiden van weekenden voor verschillende leeftijdscategorieën zijn we ook nog op zoek naar nieuwe begeleiders. Je hebt ook de mogelijkheid mee te werken aan nieuwe reizen en weekenden.

In het voorjaar van 2024 organiseren we weer opleidingsweekenden, nodig om een reis te begeleiden. Voor het begeleiden van een weekendje is de opleiding niet nodig. Kijk op treqkanoreizen.nl/vacature voor meer informatie en aanmelden, voor de opleiding van 2024 kan dit t/m zondag 14 januari 2024.