Vacatures Allardsoog: coördinator vrijwilligers en coördinator huishoudelijke zaken

“Allardsoog” is een gezellig natuurvriendenhuis van het Nivon. Het ligt aan de rand van  Natura 2000-gebied “t Mandefjield, tussen Een-West en Bakkeveen, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe.

Er zijn zo’n 50 vrijwilligers w.o. een technische- en tuinploeg, huiswachten, activiteitencommissie. Voor het beheer en het onderhoud van Allardsoog zijn steeds nieuwe vrijwilligers nodig. Onze vrijwilligers zorgen ervoor dat onze gasten zich prettig en op hun gemak voelen.  We kunnen versterking gebruiken en hebben verschillende vacatures, met andere woorden we zijn dus op zoek naar jou!

Wat vragen we van je?
Je past bij ons als je enthousiast, sociaal en gastvrij bent. Je houdt van aanpakken, in een team werken. Je bent handig en praktisch ingesteld. Met name voor de technische krachten zijn we vooral op zoek naar mensen uit onze omgeving van het drie-provincieën-punt.

Wat mag je van ons verwachten?
Een gezellige accommodatie, een enthousiast team, reiskostenvergoeding, tweejaarlijks vrijwilligersweekend en altijd voldoende klussen om op te pakken! Ook word je ingewerkt zodat je je werk met plezier kunt gaan doen.

Omdat een van onze coördinatoren, na jaren met plezier gewerkt te hebben, in september gaat stoppen, zoeken we op dit moment:

  • een coördinator vrijwilligers;
  • en een coördinator huishoudelijke zaken.

In deze 2  functies ben je lid van de beheercommissie (BHC).

Wil je meer weten?
Neem contact op met  Mieke Minkes ((065) 430-4195, vz.allardsoog@nivon.nl) of Kitty Suijling (cvw.allardsoog@nivon.nl).