Vacatures bij afdeling Groningen-Assen

Afdeling Groningen-Assen is één van de zeven Nivon-afdelingen met meer dan 1000 leden. In 2022 tellen wij ruim 1400 leden verdeeld over negen gemeenten: Eemsdelta, Het Hogeland, Groningen, Westerkwartier, Noordenveld, Noord- Drenthe, Tynaarlo, Assen, Aa en Hunze en Midden Drenthe. Vaste activiteiten: zoals LAW, Wandelgroep Noord, Seizoensmaaltijden van Aan Tafel! en twee leesgroepen. In Assen het Nivon Repaircafé en sinds 8 jaar activiteiten van de werkgroep Eerlijk en Groen.

We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers:

PR- en communicatiemedewerker

Was het jouw droom om een ster te worden? Kan jij kort en krachtig formuleren, ben je extravert en denk je vooruit op de mogelijke vraag van leden? Dan ben jij de ster om ons team te versterken met jouw vaardigheden voor publiciteit.• Je zorgt voor publicaties op de website van de afdeling Groningen- Assen, het Nivon-GrAs ledenblad en de nieuwsbrief en zorgt voor de plaatsing in de Toorts.• Je ontwikkelt samen met bestuur en coördinator activiteiten een publiciteitsplan

Contactpersoon

Wiebo Brouwer

Meer informatie

(061) 919-8160
secretarisgroningenassen@nivon.nl
groningenassen.nivon.nl

 

Coördinator van de werkgroep Eerlijk en Groen!

Zijn actuele vraagstukken als energie, klimaat, duurzaamheid, een eerlijke verdeling van producten en goederen ook belangrijk voor jou? Heb je oog voor ons cultureel en landschappelijk erfgoed? Je hebt goede ideeën om samen met anderen deze onderwerpen op een stimulerende en toegankelijke manier aan te bieden aan de leden. Jij coördineert het activiteitenprogramma van de werkgroep Eerlijk en Groen en brengt advies en verslag uit aan bestuur en communicatiemedewerker en redactie.

Contactpersoon

Nelleke Drukker

Meer informatie

(050) 541-7010
eerlijkgroengras.groningen@nivon.nl
https://groningenassen.nivon.nl/