Toe aan nieuwe uitdaging? Word dan reisbegeleider

De werkgroep Trefkampen organiseert elk jaar kampeerplekken op campings in de buurt van mooie natuurgebieden. In de zomervakantie staan zo’n 20 gezinnen en alleengaanden 2 weken bij elkaar met eigen tent, caravan of camper. De leeftijd van kinderen en jongeren loopt uiteen van ongeveer 6 tot 19 jaar.

Elke avond ontmoeten we elkaar bij de koffie en thee. Dan wisselen we ervaringen uit en maken plannen voor gezamenlijke activiteiten. Niets moet en elk idee kan naar voren worden gebracht: Avontuurlijke wandelingen, klimparken, raften, canyoning, fietsen en mountainbiken, paardrijden, markten, gezamenlijke maaltijd, sporttoernooi, enz.

Reisbegeleider

Om die 2 weken voor alle deelnemers tot een succesvakantie te maken zoeken we Reisbegeleiders. Vind je het leuk om groepen te begeleiden? Hou je van uitdagingen, avontuur en onverwachte dingen? Dan ligt hier je kans!

Onze Reisbegeleider is sociaal en stressbestendig. Je kunt goed samenwerken en organiseren en je laat anderen in hun waarde. Je bewaakt de sfeer tijdens het Trefkamp en je bent het aanspreekpunt voor vragen van deelnemers. Verder onderhoudt je het contact met de campingbeheerder. Je gebruikt een deel van je eigen vakantie om samen met anderen een fantastische ervaring op te doen. Je bent betrokken bij de voorbereiding en de organisatie, maar tijdens het Trefkamp ben je ook ‘gewoon’ deelnemer.

Praktisch

Voor de reiskosten naar het Trefkamp krijg je een royale tegemoetkoming. Verder betaal je geen kampeerkosten. Per Trefkamp zijn er twee Reisbegeleiders. Tijdsinvestering: 2 weken Trefkamp in de zomer, een trainingsdag in het voorjaar en een evaluatiedag in het najaar. Inschrijven van en informatie geven aan nieuwe deelnemers.
Interesse? Neem dan contact met ons op via de mail: jactref@kpnmail.nl. Bellen kan ook via 06-42649609.

Meer informatie

Voor meer info over onze Zomer-Trefkampen kun je terecht op Trefkampen.nivon.nl of op Facebook.com/trefkampen.nivon.nl.

trefkampen