Reisinspiratieplatform RonReizen gelanceerd

Echte mensen, echte verhalen, echte inspiratie. Dat is de leus van het nieuwste reizenplatform voor de reiziger met levenservaring.

Ron Peereboom Voller, ervaren reisjournalist, is de grondlegger van het multimediaplatform: “Als ik online zocht naar reistips vond ik alleen jonge bloggers en vloggers die liever een lippenstift aanprijzen dan vertellen waar het mooiste strand is. We willen de reiziger inspireren en echte tips geven met een platform voor de al wat oudere doelgroep waar ik inmiddels ook toebehoor. ”

Op de website van RonReizen vind je tips voor dat ene restaurantje in Valencia of die prachtige verscholen lodge in Zuid-Afrika. Tips en verhalen. Van reizigers, voor reizigers.

Natuurlijk kan dat niet zonder verhalen uit ons eigen land. De natuur beleven met prachtige wandelpaden, een weekend weg in een Natuurvriendenhuis aan zee of kamperen met de kinderen midden in de bossen. Nivon vertegenwoordigt wandelen en natuurbeleving in Nederland, want wat is er mooier dan duurzaam op reis kunnen in eigen land? Samen met Harm Edens, WNF-ambassadeur en ‘mister Duurzaam’, geeft Nivon aandacht aan het belang van duurzaam reizen. In een aantal items, die de komende tijd worden gepubliceerd, komen deze groene onderwerpen langs.

Naast de blogs en tips die op de website verschijnen, verschijnt er iedere werkdag een mini-aflevering waarin bekende Nederlanders vertellen over hun reisavonturen. Met presentatoren zoals Frits Sissing, Harm Edens, Nelleke van der Krogt en Ron Peereboom Voller zelf, zijn dit telkens weer grappige, ontroerende en interessante verhalen over plekken over de hele wereld.

Laat je inspireren en informeren op www.ronreizen.nl.

FC Klap en Ron, van harte gefeliciteerd!