PiKa Festival in zicht: Uniek buitenweekend

Het PiKa Festival van 18 t/m 21 mei is vier dagen genieten van muziek, dans, creatieve workshops, lezingen, voorstellingen, sport en spel. PiKa is een afkorting van Pinksterkamp en het festival vindt dan ook in het Pinksterweekend plaats. Al vijftig jaar organiseren vrijwilligers PiKa voor iedereen, wel of niet lid van Nivon. Het is een festival van jong en oud: Hele generaties komen naar het festival!

PIKAUniek

Het PiKa Festival is uniek omdat kamperen en alle activiteiten zijn ingegrepen in de prijs: workshops, het springkussen, de zeepbaan, of één van de vele dans-, zang- of doeworkshops. Ook de prijzen van koffie, thee, wijn en bier zijn laag. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Kampeerterrein Het Hallse Hull is een prachtig natuurterrein waar je zelf je plek kunt uitzoeken, tussen de bomen, op één van de velden of op het jongerenveld. De grote Convotent is de plek waar iedereen ’s avonds bij elkaar komt, een band speelt of muziek wordt gedraaid.

Ieder jaar bepaalt een thema de invulling van de activiteiten op het PiKa. Dit jaar is dat ‘Samen naar een schone toekomst’. De activiteiten sluiten daar zoveel mogelijk bij aan.

  • Vier dagen lang
  • Workshops
  • Kleinkunst & bands
  • Sport & spel
  • Voor alle leeftijden

Locatie

Het PiKa Festival vindt plaats op het Nivonkampeerterrein Het Hallse Hull, Hallseweg 10, 6964 AM Eerbeek. Liever niet kamperen? Overnachten in het naastgelegen natuurvriendenhuis kan ook.

Meer info en aanmelden

Vraag meer info op of meld je aan via de site van het PiKa Festival en volg via Facebook.com/NivonPinksterkamp.

PIKA