Open dagen najaar

Jubileum ABK/ Hallse Hull

Het ABK-huis en kampeerterrein het Hallse Hull bestaan 65 en 60 jaar! Dat wordt gevierd met een open dag vol activiteiten: onder andere vogelhuisjes timmeren, het blotevoetenpad lopen, een speurtocht en kastelenquiz, muziek en kampvuur. De hele dag is een gezellige informatiemarkt te bezoeken met demonstraties en lokale producten. Kom elkaar ontmoeten en (opnieuw) kennismaken met Nivon!

Wie: (Oud-)vrijwilligers, gasten, andere geledingen en buurtbewoners: iedereen is welkom

Waar: ABK-huis/ Hallse Hull, Hall

Wanneer: 19 oktober 2019, 11.00-16.00 uur

Kosten: Geen

 

Open dag Koos Vorrinkhuis

Net als vorig jaar rond deze tijd is er een open dag bij het Koos Vorrinkhuis in Lage Vuursche. Dit keer met een heel speciaal programma: ’s Morgens is er open huis (vanaf 10.00 uur) ter (eerste) kennismaking met het huis, met veel informatie over het huis en kaderleden waaraan je vragen kunt stellen. Hapje en drankje zijn voorzien. Voor kinderen zijn de speelplaats, speelkelder en het bosterrein toegankelijk.

’s Middags vanaf 12.00 is er een Jazzconcert van Jimmy Hueting Combo. Jimmy is een van de beste Nederlandse drummers van dit moment. Hij speelt met groten uit de Nederlandse jazzwereld en treedt deze dag op met zijn eigen combo. Het concert is gratis toegankelijk als je de open dag bezoekt. 

Wie: Vooral voor potentiële nieuwe vrijwilligers, maar iedereen is welkom!

Waar: Koos Vorrinkhuis, Lage Vuursche

Wanneer: 19 oktober 2019, vanaf 11.00 uur

Kosten: Geen

Aanmelden: is prettig (via cvw.koosvorrinkhuis@nivon.nl) maar niet verplicht

 

Nivon Fryslân

Nivon Fryslân viert het 95-jarig bestaan van Nivon met een feestelijke bijeenkomst op 16 november 2019.

95 jaar oud maar nog springlevend. Dus zal het feestthema ‘Verjonging en Vernieuwing’ zijn. We sluiten natuurlijk aan bij de huidige en vooral de toekomstige tijd, op een ludieke, feestelijke manier. Wij serveren drankjes en hapjes, u hoeft alleen uw feestelijke outfit te verzorgen.

Groep Marjolein Meijers zal een optreden verzorgen. Na De Berini’s is Simpel Mooi Bestaan alweer het vijfde muziekprogramma waarmee Marjolein de handen op elkaar krijgt: Nederlandstalige eigen liedjes in combinatie met ontroerende en komische verhalen.

Er is plek voor zestig mensen in de zaal, dus graag vooraf opgeven, voor 1 november.

Wie: Iedereen is welkom, met 1 introducé

Waar: Cultureel café Lewinski te Sneek

Wanneer: 16 november 2019, 16.00-19.00 uur

Kosten: Geen, een vrijwillige bijdrage is welkom

Aanmelden: Voor 1 november 2019, o.v.v. 1 of 2 personen, bij secr.fryslan@nivon.nl