Ik vond alles het leukste; (Groot)ouder-Kind Week

Samen op avontuur in het bos en bij de beek. Mooie dingen maken. Filmen, zingen, spelen. Alles verkennen. Een week vol spel, sport, creativiteit, verhalen, vuur en avontuur. En het leukste is: je ouders of grootouders mogen mee! De (Groot)ouder-Kind Week is al jaren een begrip in natuurvriendenhuis De Bosbeek. Kinderen in de basisschoolleeftijd komen een midweek logeren samen met hun ouders of grootouders. Elke dag is er een leuke, creatieve, sportieve, verrassende groepsactiviteit voor de kinderen. Daarnaast is er genoeg tijd voor quality time met het gezin.

Vorige keer

Vorig jaar was het thema ‘Beesten in het Bos’. We maakten onze eigen dierenfilms, kookten samen een beestachtig lekker feestmaal en we klauterden, renden en sprongen de Elfbeestentocht. Na afloop waren alle deelnemers uitgeput en opgetogen. ‘Ik vond alles het leukst’, schreef een kind. Een grootouder: ‘Een fijne, goed georganiseerde week met een enthousiast team. Ongelooflijk dat jullie dit voor deze prijs kunnen bieden!’

Grootouder-kind week

Horen, zien, proeven

Komende zomer gaan we het bos in met open ogen, oren, neus en mond en met uitgestrekte handen. Alle zintuigen komen aan bod. Wat we precies gaan doen, blijft een verrassing, maar het kampvuur, de sportdag, het feestmaal en een heleboel creativiteit en gezelligheid komen vast en zeker weer aan bod. Zien we jullie daar (weer)? Tot dan!

Wat & waar

(Groot)ouder-Kind Week in De Bosbeek
30 juli t/m 3 augustus 2018
Prijs: € 35 per kind, plus verblijf(kinderen verblijven gratis)
Boeken: bosbeek@nivon.nl

Grootouder-kind week