Ga mee op Nivon wintersportreis

Weer zo’n zin om na deze hete zomer de latten op te mogen? Of lekker te gaan wandelen door prachtige besneeuwde bergen? Geduld wordt beloond: de reizen van Wintersport staan weer online! 

Wat is Nivon Wintersport?

De afdeling Wintersport van Nivon organiseert elk jaar leuke, sociale groepsreizen met oog voor natuur en milieu, zonder dit zwaar te maken. Iedereen vanaf 4 jaar kan en mag mee! Alle reizen worden met reisbegeleiding, vervoer en een aantal met afscheidsmaaltijd aangeboden. Nivon Wintersport is: Skiën, langlaufen, snowboarden of (sneeuwsschoen)wandelen. Maar vooral ook samen lekker de piste op of juist even wat drinken, spelletjes doen, kletsen en uitwisselen wat er die dag gebeurd is.

Twee reizen gaan uit van zelfverzorging waarbij je één keer in de week een handje helpt met koken dit zijn Holzgauen Schladming.

Bij Villanders, Ramsau, Zell am See, Badhofgastein, Val Sinestraen Morginsis de maaltijdvoorziening inbegrepen. Er is één kerstreis, twee buiten seizoensreizen (in januari en maart),  twee in de vakantie van de regio noord, twee in de vakantie van de regio midden en één tegelijk met het carnaval. Voor ieder wat wils.

Voor meer info over de wintersportreizen, klik hier.

Val Sinestra wintersportreis