Diverse functies NVH Eikhold

Voor het beheer en onderhoud van Eikhold zijn steeds nieuwe vrijwilligers nodig. We zijn nu vooral op zoek naar huis- en terreinwachten, Huiswachtcoördinator, voorzitter, secretaris en/of penningmeester en mensen voor het organiseren van activiteiten.

Maar ook voor PR- en communicatiezaken (ICT, website, folders etc.), huishoudelijke zaken (inkoop en beheer gebruiksmaterialen en inventaris), Technische en/of gebouwen coördinator, kunnen we nog gebruiken.

Huis- en terreinwachten

De huis- en terreinwacht ontvangt de gasten, zet hun gegevens in het boekingssysteem, biedt service, houdt toezicht op het terrein en doet klein onderhouds- en schoonmaakwerk.

Er worden – in koppels van twee – diensten gedraaid van een weekend, een midweek of een hele week. Tijdens je dienst verblijf je in een eigen woonruimte in het huis.

Huiswachtencoördinator

We werken met ruim 65 vrijwilligers die met elkaar de accommodatie beheert. Daarvoor zijn steeds nieuwe vrijwilligers nodig. De coördinator zorgt voor het inplannen van de vrijwilligers van hun huiswachtdiensten. Maar ook voor werving en inwerken van nieuwe mensen.Wil jij aan de slag met werving, inwerken en inplannen? Neem dan vooral contact met ons op!

Voorzitter

Wij zien de voorzitter graag in een actieve, meewerkende en verbindende rol. Je coördineert de taken van de beheercommissie en leidt de vergaderingen. Je hebt een helikopterview, houdt overzicht, en je bent handig in het leggen van contacten in de regio (netwerken). Herken je dit? Meld je dan bij ons!

Secretaris

Verzorgt ingekomen stukken, bepaalt met de voorzitter de agenda voor de BHC vergaderingen, notuleert, maakt jaarverslagen en neemt deel aan landelijke bijeenkomsten

Organisatoren activiteiten

We willen de aantrekkelijkheid van het huis vergroten zodat er meer gasten voor een verblijf bij ons kiezen. Dat kunnen ook groepen zijn die hun bedrijfsuitje, workshop of training bij ons houden.

Om dat te bereiken willen we meer activiteiten en midweek-, fiets- en wandelarrangementen organiseren of faciliteren. En hier hebben we (meer) organisatoren voor nodig.

Vrijwilligers voor deeltaken op allerlei gebied

Voor het vele werk vragen wij mensen die iets – al is het maar een kleine taak- willen doen.

Wil jij als vrijwilliger het verschil maken?

Je past bij ons als je enthousiast, sociaal en gastvrij bent. Als je van aanpakken weet, in een team kunt werken en handig en pragmatisch bent ingesteld.

Denk je dat je iets kunt betekenen, of wil je meer weten, stuur dan een berichtje naar cvw.eikhold@nivon.nl, dan nemen wij contact met jou op.

Wat mag je van ons verwachten?

Een leuk team, reiskostenvergoeding, jaarlijks vrijwilligersweekend en altijd voldoende klussen om op te pakken!

Contact persoon

Jo Heunen
cvw.eikhold@nivon.nl
Meer informatie

eikhold.nivon.nl