De vijfde Koos Vorrinklezing

Nut, noodzaak en urgentie van linkse samenwerking

De 5e Koos Vorrinklezing op zondagmiddag 1 mei wordt actueler dan ooit. In het Nivon Koos Vorrinkhuis in Lage Vuursche gaan Noortje Thijssen van GroenLinks en Ferd Crone van de PvdA nut, noodzaak en urgentie van de linkse samenwerking verder verkennen.

Noortje Thijssen is directeur van het wetenschappelijk bureau van GroenLinks. Ferd Crone spreekt namens de Wiardi Beckmannstichting het wetenschappelijk bureau van de PvdA.

Na het aftreden van Lilian Ploumen en de visie van Frans Timmermans en Marjolein Moorman wordt de roep om verregaande samenwerking of een fusie van de beide partijen steeds vaker en sterker gehoord in beide partijen.

De Nivon Koos Vorrinklezing is een jonge traditie op de 1 mei viering van het Nivon en gaat over de toekomst van de linkse beweging. Jan Pronk heeft de rij geopend en daarna volgenden Kathalijne Buitenweg, Merijn Oudenampsen en Sadet Karabulut.

Deze 1 mei viering in het Koos Vorrinkhuis, Koudelaan 16 in Lage Vuursche, begint om 14.00 uur. Naast de Koos Vorrinklezing is er een optreden van het koor Ondersteboven. De toegang is gratis.

De gehele 1 mei viering is live te volgen via https://youtu.be/u9PqeDBCe3g

Voor vervoer vanaf station Hilversum Sportpark kunt u contact opnemen met 06-51408584.

 

Voor meer informatie

Dannie Brus 06-51408584

danniebrus@danthe.nl

 

Aanvang

1 mei viering 14.00 uur, inloop 13.00 uur.

 

Adres

Nivon Natuurvriendenhuis Koos Vorrinkhuis

Koudelaan 16

3749 AM, Lage Vuursche