De Natuurvrienden Fietsgids

Ik hoop dat heel veel mensen net zoveel zullen genieten van de routes als ik heb gedaan.

- Magda Vodde

De Natuurvrienden Fietsgids: dé gids voor weekendjes weg, fietsvakanties en natuurliefhebbers. Betaalbaar overnachten bij de Nivon accommodaties en genieten van de Nederlandse natuur aan de hand van 18 routes en persoonlijke tips.

Dit weekend is het zover: De Natuurvrienden Fietsgids voor het eerst verkrijgbaar. Afgelopen woensdag 26 februari werd de nieuwste Nivongids al intern gelanceerd met vrijwilligers en betrokkenen. Initiatiefnemer Magda Vodde werd met applaus ontvangen en met trots werd haar het eerste exemplaar overhandigd. Vrijdag 28 februari is de fietsgids voor het eerst te koop. Inmiddels wordt de gids al bij diverse webwinkels aangeboden  zoals bol.com en de AKO.

De Natuurvrienden Fietsgids

Op een rijtje…

De Natuurvrienden Fietsgids is te koop op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht. De gids is beschikbaar via de online boekenshop van Nivon.

Nivonleden kunnen de gids kopen voor een ledenprijs van €10,95. Binnenkort zijn de gidsen verkrijgbaar in de natuurvriendenhuizen, maar leden kunnen hem ook bestellen via een mailtje naar info@nivon.nl.

Prijs: €10,95 (niet-leden: €16,50)

ISBN: 9789491142154

Meer over De Natuurvrienden Fietsgids

Van Nivonhuis naar Nivonhuis of -kampeerterrein, dat kan ook op de fiets!

Nivonvrijwilligers stippelden met liefde 18 fietsroutes uit. Deze routes, 1321 kilometer in totaal, verbinden de natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen met elkaar. Zo vind je altijd een plek in de natuur om te overnachten en contact te maken met mede-vakantiegangers. Initiatiefnemer van deze gids Magda Vodde vertelt over haar ervaringen en geeft tips.

Met dit boekje ontmoet je niet alleen Magda, maar nog meer natuurvrienden: onderweg, in de keukens, voor je tent, in de fietsenstalling en bij de ontvangst in de huizen. Nivon is de plek voor ontmoeting en ontspanning. Met De Natuurvrienden Fietsgids ontdek je de mooiste landschappen van Nederland op een verantwoorde, duurzame manier.

Laat je verrassen. We zien je op de fiets!