Aanmeldingen voor PiKa festival zijn geopend

PiKa is een weekend lang muziek, (klein)kunst, workshops en meer, helemaal georganiseerd voor en door Nivonners. Het jaarlijkse festival vindt plaats in het Pinksterweekend van 26 t/m 29 mei, op het vertrouwde  Nivon kampeerterrein Het Hallse Hull, waar ook het ABK-huis staat. De aanmeldingen zijn nu geopend!

De officieuze start van het kampeerseizoen

Op PiKa zet je je tentje op of overnacht je in het natuurvriendenhuis. Het huis is inmiddels volgeboekt, maar op het mooie kampeerterrein kan je je tent plaatsen waar je wilt. Een dagje langskomen kan ook! Naast samen kamperen, zijn er lezingen, workshops, kleinkunst, sport & spel, muziek en nog veel meer. De activiteiten worden deels door Nivonleden verzorgd, met en voor elkaar. Op het festival staat daarom ook een uitzendbureau, met (kleine) hand- en spandiensten die nodig zijn om het festival tot een succes te maken. Zo kan iedereen een steentje bijdragen!

Nivon 100 jaar

Dit jaar gaan we tijdens het PiKa festival op zoek naar ‘de kracht van aandacht’. Aandacht voor onder andere duurzaamheid en samenzijn, en voor de geschiedenis van Nivon als voorbereiding op het 100 jarige bestaan in 2024.

PiKa is al jaren een begrip! Benieuwd wat je kan verwachten? Lees dan de terugblik op PiKa festival 2019.

Voor alle informatie en aanmelden: