Nieuwe leden: Familie Boersma

Nieuwe leden aan het woord: Familie Boersma

Janet, Siebe, Menne en Roan Boersma uit Akkrum zijn nieuwe leden van Nivon sinds april van dit jaar.

Waarom lid worden?

Natuurvriendehuis het HunehuisVrienden die al jaren lid zijn en naar trefkampen gaan, hadden ons uitgenodigd om mee te gaan naar het Hunehuis in Havelte. Het was prachtig: het huis ligt op de hei en je staat zo tussen de schapen.

We hadden het gevoel ’dit willen we vaker gaan doen’, logeren in zo’n huis. We kennen dit gebied bij Havelte helemaal niet zo, terwijl het zo dichtbij is. Het is leuk om meer verbondenheid te krijgen met je eigen land, je omgeving.

Wat ga je doen bij Nivon?

We gaan zeker naar één van de andere huizen, misschien wel in de herfst. Op die manier kunnen we het hele land door. Zelf of met vrienden. Ik heb ook gezien dat er leuke activiteiten op de huizen worden georganiseerd. We houden van creatieve dingen en ook van natuurwandelingen. Zelf zijn we zeilers. Uiteraard moet het natuurlijk wel net zo uitkomen. De jongens sporten in het weekend, dus we moeten echt een datum prikken.

Natuurvriendehuis het HunehuisOver het Hunehuis

Natuurvriendenhuis het Hunehuis

Eric Leeuwenberg, Nivonlid en vrijwilliger uit Rotterdam, fietste naar het Hunehuis en maakte de foto’s van het huis. Bekijk op Nivonrotterdam.nl alle foto’s.

 

Lid worden

Meer info en aanmelden