Nivon leden
Zie ik je terug?

Als je ons eenmaal kent,
zijn we onweerstaanbaar …

Ik ben lid van Nivon

Lid van Nivon

Bij Nivon Natuurvrienden kun je meedoen aan activiteiten, samen reizen, outdoor activiteiten doen en zo mensen ontmoeten die van de natuur houden en een sociaal hart hebben. De natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen liggen midden in de natuur, zijn niet duur en zijn heel gezellig. Je kan er zelf koken en er is altijd iemand in voor een praatje. Je kan alleen komen, maar ook met een groep.

Vrijwilligers in het land organiseren alles bij Nivon. Ook internationaal zijn er natuurvriendenhuizen en groepen. Natuurvrienden willen toekomstige generaties een wereld nalaten die leefbaar is en genieten van de natuur en elkaar. Eerlijk, sociaal, groen en verdraagzaam. Doe je mee?

Als je lid bent

Lid van Nivon….. kun je aan alle activiteiten en reizen deelnemen en krijg je altijd korting. Er zijn reizen voor iedereen, jeugdkampen, jongerenreizen, bergsporttochten, ouderenreizen, natuurdagen en allerlei culturele activiteiten. Ook kan je een groepsvakantie in een natuurvriendenhuis of op een kampeerterrein organiseren.

….. krijg je korting op overnachtingen in de natuurvriendenhuizen en op de kampeerterreinen. En niet alleen in Nederland, maar ook internationaal.

Lid van Nivon….. en als je overnacht in een natuurvriendenhuis, dan kunnen je kinderen of kleinkinderen gratis overnachten.

….. krijg je elk kwartaal de Toorts, het magazine vol activiteiten en verhalen van Nivon. Om nieuwe ideeën op te doen.

….. kun je voordelig Nivon-publicaties en wandelgidsen aanschaffen. Nivon beheert een wandelnetwerk van 4000 kilometer. Bijvoorbeeld het Pieterpad, Trekvogelpad, Veluwe Zwerfpad, het Kustpad en het Noaberpad.

….. dan bieden de buitensportwinkel en webshop van Carl Denig 10% korting.

….. krijg je bij Globetrotter Buitensportvoeding 10% korting op maaltijden en 15% op losse ingrediënten, wanneer je voor € 25 of meer bestelt.

En wil je zelf wat organiseren? Leuk, meld het maar!

En wat kost het lidmaatschap?

In 2017 en 2018

Lid van NivonNormaal tarief: € 40,00
  • Volwassenen van 26 jaar en ouder.
Reductietarief: € 26,70
  • Medebewoners van 6 jaar en ouder.
  • Jongeren van 6 t/m 25 jaar.
  • Volwassenen met een klein inkomen van maximaal: alleenstaande € 1000, een paar € 1500.
  • Het maximale bedrag per huishouden is €93,40.
Gratis
  • Kinderen t/m 5 jaar.

Aanmelden en beëindigen

Het lidmaatschap van Nivon Natuurvrienden ga je aan per kalenderjaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Opzeggen kan schriftelijk tot 8 weken voor het begin van het nieuwe kalenderjaar. Ga voor aanmelden naar Ik word lid en voor wijzigen of beëindigen naar Wijzigen lidmaatschap.

Waarom zij lid werden

Nieuwe leden aan het woord: Familie Boersma