Nivon leden
Zie ik je terug?

Als je ons eenmaal kent,
zijn we onweerstaanbaar …

Ik ben lid van Nivon

Bij Nivon Natuurvrienden kun je meedoen aan activiteiten, reizen, outdoor activiteiten en zo mensen ontmoeten die van de natuur houden en een sociaal hart hebben. De natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen liggen midden in de natuur, zijn niet duur en zijn heel gezellig. Je kan er zelf koken en er is altijd iemand in voor een praatje. Je kan alleen komen, maar ook met een groep.

Vrijwilligers in het land organiseren alles bij Nivon. Een bijzonder concept wat je terugvindt door heel de organisatie. Ook internationaal zijn er natuurvriendenhuizen en groepen. Natuurvrienden willen toekomstige generaties een wereld nalaten die leefbaar is en genieten van de natuur en elkaar. Eerlijk, sociaal, groen en verdraagzaam. Doe je mee?

Spring

Als je lid bent

….. kun je aan alle activiteiten en reizen deelnemen en krijg je altijd korting. Er zijn reizen voor iedereen, jeugdkampen, jongerenreizen, bergsporttochten, ouderenreizen, natuurdagen en allerlei culturele activiteiten. Ook kan je een groepsvakantie in een natuurvriendenhuis of op een kampeerterrein organiseren.

….. krijg je korting op overnachtingen in de natuurvriendenhuizen en op de kampeerterreinen. En niet alleen in Nederland, maar ook internationaal.

….. en als je overnacht in een natuurvriendenhuis of op een kampeerterrein, dan kunnen je kinderen of kleinkinderen gratis overnachten.

….. krijg je elk kwartaal de Toorts, het magazine vol activiteiten en verhalen van Nivon. Om nieuwe ideeën op te doen.

….. kun je voordelig Nivon-publicaties en wandelgidsen aanschaffen. Nivon beheert een wandelnetwerk van 4000 kilometer. Bijvoorbeeld het Pieterpad, Trekvogelpad, Veluwe Zwerfpad, het Kustpad en het Noaberpad.

….. dan bieden de buitensportwinkel en webshop van Carl Denig 10% korting.

….. krijg je bij Globetrotter Buitensportvoeding 10% korting op maaltijden en 15% op losse ingrediënten, wanneer je voor € 25 of meer bestelt.

En wil je zelf wat organiseren? Leuk, meld het maar!

Watersport

En wat kost het lidmaatschap?

In 2019

  • 26 jaar en ouder, eerste lid: € 40,00
  • 26 jaar en ouder, medebewoner: € 30,00
  • 16 t/m 25 jaar: € 20,00
  • 6 t/m 15 jaar: € 10,00
  • 0 t/m 5 jaar: Gratis

Een huishouden met meerdere leden betaalt maximaal € 90,00.

Volwassenen met een inkomen op bijstandsniveau kunnen in aanmerking komen voor een speciaal tarief. Neem voor meer informatie contact op via leden@nivon.nl.

Waarom zij lid werden

Nieuwe leden Mohamed en Carla: Natuur brengt mensen in evenwicht

Aanmelden, wijzigen of beëindigen

Het lidmaatschap van Nivon Natuurvrienden ga je aan voor minimaal 12 maanden en kan iedere dag ingaan. Verlenging gaat automatisch. Opzeggen kan schriftelijk tot 8 weken voor het einde van de 12 maandsperiode. Meld je aan via Ik word lid en geef een wijziging of beëindiging door via Wijzigen lidmaatschap.

X
X