Internationaal

Internationale natuurvrienden en accommodaties

De natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen van Nivon maken deel uit van een internationaal natuurvriendennetwerk met duizend accommodaties. Als Nivonlid kan je hier meestal met korting overnachten.

Netwerk van natuurvrienden

Maak contact met natuurvrienden buiten Nederland: Naturefriends International. Nivon maakt deel uit van dit internationale netwerk.

Gids met Duitse natuurvriendenhuizen

Nivonleden krijgen korting bij een overnachting in Duitse natuurvriendenhuizen. Wil je de gids met Duitse natuurvriendenhuizen ontvangen? Stuur dan een briefje met een biljet van € 5 en een retouradres naar:

NaturFreunde Deutschlands e.V.
Warschauer Straße 58a/59a
D-10243 Berlin, Duitsland

IYNF

De International Young Naturefriends (IYNF) is de internationale Natuurvrienden-jongerenorganisatie. Zij bestaat uit een groot internationaal netwerk van partnerorganisaties, waaronder NivonJong.

IYNF organiseert uitwisselingen en activiteiten en verbindt en inspireert jongeren op het gebied van duurzaamheid, gelijkheid, solidariteit, respect en liefde voor de natuur.

ECOmaps

ECOmaps is een Europese online kaartendienst en database waar diensten, restaurants, cafés, overnachtingsplaatsen, organische- en biowinkels, fairtrade merken, lokale markten en producten te vinden zijn. Alle punten op de kaart gaan met respect om met de natuur en de maatschappij. Alle Nivon Natuurvriendenhuizen en Kampeerterreinen vind je ook op deze kaart. Mocht je zelf nog goeie locaties hebben, dan kun je die ook toevoegen.
ECOmaps is een door de internationale Natuurvrienden jongerenorganisatie (IYNF) ontwikkelde Europese open source database.