Internationaal

Internationale natuurvrienden en accommodaties

De natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen van Nivon maken deel uit van een internationaal natuurvriendennetwerk met duizend accommodaties. Als Nivonlid kan je hier meestal met korting overnachten.

Netwerk van natuurvrienden

Maak contact met natuurvrienden buiten Nederland: Naturefriends International. Nivon maakt deel uit van dit internationale netwerk.

Gids met Duitse natuurvriendenhuizen

Nivonleden krijgen korting bij een overnachting in Duitse natuurvriendenhuizen. Wil je de gids met Duitse natuurvriendenhuizen ontvangen? Stuur dan een briefje met een biljet van € 5 en een retouradres naar:

NaturFreunde Deutschlands e.V.
Warschauer Straße 58a/59a
D-10243 Berlin, Duitsland

IYNF

De International Young Naturefriends (IYNF) is de internationale Natuurvrienden-jongerenorganisatie. Zij bestaat uit een groot internationaal netwerk van partnerorganisaties, waaronder NivonJong.

IYNF organiseert uitwisselingen en activiteiten en verbindt en inspireert jongeren op het gebied van duurzaamheid, gelijkheid, solidariteit, respect en liefde voor de natuur.

Internationale Natuurvriendenhuizen

Natuurvriendenhuizen vind je niet alleen in Nederland of Europa, maar over de hele wereld. Overal net weer een beetje anders maar vanuit hetzelfde gedachtegoed.

Klik hier voor de kaart met alle natuurvriendenhuizen.