Nieuwe leden: Lars met vriendjes

Gratis midweek op de mooiste plekken in Nederland

 

Je Nivon-lidmaatschap is ook in 2019 extra aantrekkelijk. Want we herhalen de actie met een gratis midweek voor leden.

 

De actieperiode

 • Wie in mei 2019 een midweek of langer bij een natuurvriendenhuis boekt, heeft recht op een extra GRATIS midweek,
 • Dit gratis verblijf kan je vervolgens in elk Nivonhuis opnemen tussen 1 september 2019 en 29 februari 2020.

 

Wat moOmgeving van natuurvriendenhuis Het Zeehuiset je doen?

 • Maak je boeking voor een verblijf in mei 2019 via het online boekingssysteem. Ga hiervoor naar nivon.nl/natuurvriendenhuizen, kies het natuurvriendenhuis waar je wilt overnachten en boek je betaalde midweek. Klik in de lijst van artikelen aan dat je gebruik wilt maken van de tweede midweek gratis.
 • Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met de aanmeldsecretaris (AMS) van het huis naar keuze; dan geef je bij je boeking aan dat je gebruik wilt maken van een extra midweek gratis. De AMS vermeldt dit op je reservering.
 • Maak wel een print van je boekingsbevestiging!

 

Hoe verzilver je de gratis midweek?

 • De gratis midweek is een last-minute actie. Je kunt via nivon.nl niet eerder dan zeven dagen voor de datum van aankomst het gratis verblijf verzilveren, geldig voor twee personen in een natuurvriendenhuis naar keuze.
 • Omdat het altijd om een kortetermijnboeking gaat, doe je er goed aan even contact op te nemen met het huis, zodat je zeker weet dat er plaats is en dat alles wordt geregeld.
 • Boek via het online boekingssysteem een kamer in het Nivonhuis van je keuze en vul onder ‘Overig’ de tekst “Ik maak gebruik van mijn gratis last minute midweek” in, de naam van het natuurvriendenhuis waar je de eerste boeking hebt gedaan én het boekingsnummer. Je betaalt wel voor eventuele toeslagen, zoals lakenpakket, fietshuur, ontbijt en eventueel toeristenbelasting.
 • Als je de boeking telefonisch via de aanmeldsecretaris maakt, geef je hierbij de datum, de naam en het reserveringsnummer van je eerste boeking door.
 • Neem bij aankomst de print mee van de eerste boeking. Die heeft de huiswacht nodig voor de verwerking van deze ledenactie.

Hoeveel dagen is een midweek?

Bij de eerste, betaalde, boeking gaat het om vier nachten tussen maandag en vrijdag.

De gratis midweek van vier nachten loopt ook van maandagavond tot vrijdagochtend.

 

Maar in de ‘stille maanden’ in de winter zijn er soms minder gasten in de huizen. Als dat zo is, zou je in die periode een meevaller kunnen hebben. Mochten er toevallig kamers leeg blijven, dan kan je in plaats van vier nachten misschien wel vijf nachten genieten van je gratis verblijf, te beginnen op zondagavond. Om dat te weten te komen, neem je kort voor aankomst contact op met het natuurvriendenhuis van je keuze.

 

Kinderen gratis!

Per betalende volwassene mogen twee (klein)kinderen tot 16 jaar gratis mee. Voorwaarde is dat de kinderen ook lid zijn van het Nivon, want het is en blijft een ledenactie, Zij overleggen bij aankomst hun lidmaatschapskaart bij de balie.

 

Zijn er voorwaarden?

 • Je hebt het Nivon-lidmaatschap 2019 betaald;
 • De actie geldt niet in combinatie met andere kortingen of als er op dat moment in een natuurvriendenhuis activiteiten voor leden worden georganiseerd;
 • Wie in mei 2019 meerdere midweken boekt, heeft ook recht op even zovele gratis midweken;
 • Als je een gratis midweek al opneemt voor je geboekte midweek begint, dan moet je de factuur voor de betaalde midweek wel hebben voldaan.

 

Gratis midweek

Mag ik de gratis midweek weggeven?

Je kunt een gratis midweek ook aan iemand anders schenken. Maar omdat het een ledenactie is, moet de ontvanger wel Nivonlid zijn. Als dat niet het geval is, moet minimaal één persoon wel eerst lid van Nivon worden. De ontvanger overhandigt dan de print van jouw eerste boeking aan de balie.

Je kunt de gratis midweek ook doneren aan de Sociale Groepsvakanties. Dan zorg je ervoor dat nog meer mensen op vakantie kunnen. Gratis midweken die níet worden verzilverd komen ook rechtstreeks ten goede aan de Sociale Groepsvakanties.