NivonJong introductie

Deel je programma met NivonJong

NivonJong introductieEen mooie vertegenwoordiging van diverse onderdelen van Nivon nam op 21 januari in Rotterdam deel aan de presentatie van NivonJong aan Nivon-vrijwilligers. Goed gelezen; nam interactief deel via de smartphone aan wie NivonJong is en kan worden. En ze hebben de rest van Nivon nodig!

Connect je activiteit met NivonJong

NivonJong introductieHeb je een activiteit in je accommodatie, afdeling of groep die ook jongeren aan kan spreken? Maak dan contact en mail evenementen@nivonjong.nl, om de activiteit op maat te maken voor jongeren, de organisatie neer te zetten en te promoten bij jonge mensen.

En abonneer NivonJong met het mailadres op je nieuwsbrief. Zo raken jongeren op de hoogte van jullie activiteiten en kan NivonJong zelf ook contact met je zoeken.

Samenwerking

NivonJong introductieDe aanwezigen kregen alvast een exclusief voorproefje op de evenementen de NivonJong komend jaar gaat organiseren. De activiteitenkalender wordt tijdens de lancering van NivonJong op 3 februari officieel gelanceerd. Alle activiteiten draaien om ‘natuur’, ‘inspiratie’ en ‘adrenaline’.

En jullie idee, expertise, materiaal en accommodatie is welkom. NivonJong werkt al samen met Spring, De Kleine Rug, Nivon Utrecht, Koos Vorrinkhuis, Watersport, JUMP, Nivon Bergsport Rotterdam en een externe organisatie. Het Zang- en Muziekgilde wilde bijvoorbeeld weten of er nog interesse is in muziek maken en hoe dan bij jongeren. Stel alle vragen die je hebt!

NivonJong introductieAutomatisch op de hoogte

Iedereen tussen 15 en 30 jaar die lid van Nivon wordt, ontvangt naast het gewone lidmaatschap een verwelkoming door NivonJong. En raakt zo op de hoogte van alles wat er georganiseerd gaat worden. Ook van activiteiten die jullie met NivonJong in elkaar zetten.

NivonJong introductieZien we je bij de lancering?

Bij de lancering op 3 februari is er een borrel met sprekers, een voorstelrondje bestuur en activiteiten en daarna een spetterend feest met dj.
Zien we je?