bosbeek

Creatieve gezellige vrijwilligers gezocht voor organisatie kinderweek in De Bosbeek

Heb je een muzikale, sportieve of theater … achtergrond en vind je het leuk dit met kinderen te delen in een bosrijke omgeving?Vind je activiteiten organiseren leuk? Heb je een professie die je wilt delen? Kun je een groep van +|-45 basisschool kinderen begeleiden? Heb je zelf ook kinderen in de basisschoolleeftijd? Wil je je verbinden aan twee weekenden voorbereiden en één week de kinderweek organiseren in de zomer? Er is een aantal vaste onderdelen in de kinderweek zoals een sportdag en kampvuur. We zingen een kamplied en maken plezier. Thema’s worden samen met de andere kinderweekvrijwilligers bedacht en uitgevoerd. Er is dus ruimte voor eigen inbreng en invulling van het programma.

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Stuur dan een bericht aan gerbina@gerbina.nl of bel naar: 06-28103808

Koos Vorrinkhuis
Omdat kinderen de toekomst hebben, hebben ze ook het Koos Vorrinkhuis. Daarom organiseren we in 2019 tijdens de voorjaars-, Paas-, mei-, zomer- en herfstvakantie allerlei activiteiten voor en met kinderen in de basisschoolleeftijd in weekends of midweken. Ideeën genoeg, al kunnen er altijd meer bij.
Maar: het Koos Vorrinkhuis heeft vrijwilligers nodig voor de uitvoering van die activiteiten. Ben je een beetje handig, kun je improviseren en heb je geduld met kinderen: wees dan zeer welkom. Voor een dagdeel of voor enkele dagen achtereen. Laten we gaan knallen! Opgeven/info: Bonnette Vorrink via act.koosvorrinkhuis@nivon.nl

Enthousiaste schakers gezocht
Zijn er bij het Nivon misschien één of twee, misschien wel drie enthousiaste ’koffie- en theeschakers’ die het zien zitten om een schaaktoernooi, van bescheiden omvang, op poten te zetten in het Koos Vorrinkhuis?
Misschien kunnen/moeten we schaakclubs in de regio of uit den lande inschakelen, misschien hebben jullie nog veel betere ideeën.
Contact act.koosvorrinkhuis@nivon.nl (Bonnet Vorrink), dan maken we een afspraak en kunnen we dit plan hopelijk handen en voeten geven.