Wandelen in de herfst
De mooiste routes
van Nederland
Koop nu je wandelgids
en trek er over een paar dagen op uit

Fietsvaren Maasroute Amsterdam – Maastricht

Op weg met de Christina

Vanaf Amsterdam: Nigtenvecht,Vianen, Heusden, Mook, Roermond, ook Broekhuizen en Arcen worden aangedaan. Een prachtige week om niet gauw te vergeten. Na de fietstocht is het goed toeven aan boord van het varend pension Christina. Deelnemers worden geacht 50 km per dag te kunnen fietsen.

Je drijvend hostel ‘Christina’ volgt je tijdens je reis. Zo overnacht je iedere avond in een andere stad, maar wel in hetzelfde bed. Welkom aan boord!

Onder begeleiding van Appie: volgen we de bochten van de Maas, door het befaamde Maasheggenlandschap met een lappendeken van kleine perceeltjes afgeschermd door mei- en sleedoornhagen. Op de hellingen van het Limburgse Maasdal passeer je een ‘on-Nederlands’ landschap van verlaten karrensporen, veldkruizen, wijngaarden, mergelgrotten en sprookjesachtige vakwerkhuisjes.  de kasteelruïne in Kessel , de prachtige tuinen van Arcen en diverse musea.

Langs de bochten van de Maas en de vele veerpontjes kun je de sfeer aan beide zijden proeven, zoals de prachtige rozentuinen van Arcen, gezellige terrasjes én diverse musea. ’s Avonds bezoeken we met onze fietsgids Appie de gezellige stadjes. Aan boord van de Christina is plaats voor max. 20 Personen. Kleine maar knusse hutjes en we bieden, heerlijke driegangen diners, ontbijten en lunchpakketten. Fietsen: 18 versnellingen en e-bikes á €100 meerprijs zijn te huur.

Deze reis is zeer goed als 14-daagse te boeken, omdat we op de heenweg andere dorpen en stadjes aan doen dan op de terugreis.

Gebied

Amsterdam-Vianen-Heisden-Mook-Brroekhuizen-Roermond-Maastricht

Verblijf en verzorging

We slapen op de knusse Christina; 10 hutten, 2 personen per hut.

Uitgebreid ontbijt, lunchpakket en 3 gangenmaaltijd zijn inbegrepen.

Vervoer heen- en terugreis

De aan- en afreis zijn met eigen vervoer. Station op loopafstand.

Reisprijzen

PER PERSOON€ 498

Inclusief 7 overnachtingen op de Christina, alle maaltijden, fietsen met acht versnellingen en meefietsende begeleiding.

Boek deze reis