Zeilen op de Bruinvisch

Ontdek de Wadden,
en schilder de natuur

Lees verder!

Zeilen op de Bruinvisch

Ontdek nog meer zeilreizen

Lees verder!

Zeil- en zandbankweek

Programma

Afwisselende zeilreis voor natuur- en vogelliefhebbers vanuit Harlingen. De wind en het getij brengen ons naar mooie plekken op het Wad. We vallen regelmatig droog om te  genieten van een heerlijke wandeling over Wad, strand of duin. Microscoop en vogelkijker zijn aan boord. Neem je gitaar mee!

Waddenzee, Friesland

13 t/m 19 Augustus 2017

boeken voor 5 Augustus 2017

alle leeftijden, 8-16 personen

Waddenzee

Zeilen op de Waddenzee is een vast onderdeel in het vaarprogramma van de Bruinvisch. Varen op stroom en getijdenwateren, droogvallen op het Wad. Bemannning en schip brengen je op de mooiste plekjes. Iedere reis is weer een bijzondere belevenis. Zie voor meer informatie over het Waddengebied www.waddenzee.nl of www.waddensea-worldheritage.org/nl .

Verblijf en praktische informatie

Het slaapruim is ingericht met 10 eenpersoonskooien en 4 tweepersoonskooien. De kooien zijn voorzien van matrassen en kussens.
Meenemen: Laken en sloop, slaapzak of dekbed, afhankelijk van het weer warme en regenkleding, zwemkleding, schoenen met goede grip, kaplaarzen of gymschoenen om mee Wad te lopen, zaklantaarn.
Water nemen we met ons mee in een tank. Aan boord kun je weliswaar niet uitgebreid douchen, maar wel na het zwemmen of Wadlopen het zilte zeewater van je afspoelen. Er is volop douchegelegenheid in de havens die worden aangedaan.

Eten en drinken

Het eten wordt zoveel mogelijk van te voren ingekocht en is deels biologisch. Daarbij houden we rekening met speciale (di)eetwensen. Er gaat een kok(kin) mee om de maaltijden te
bereiden.

Deelnemers

De reis is speciaal voor natuur- en vogelliefhebbers, van jong tot oud. We rekenen op een minimaal deelnemersaantal van 8 en maximaal 16.

LEEFTIJD 12+€ 200
LEEFTIJD 11 of jonger€ 140