Zeilen op de Bruinvisch

Ontdek de Wadden,
en schilder de natuur

Lees verder!

Zeilen op de Bruinvisch

Ontdek nog meer zeilreizen

Lees verder!

Ketelbinkietocht

Programma

Veelzijdige zeil-, teken- en schilderreis vanuit. We zoeken schilderachtige plekjes op van het Wad. Je kunt prachtige wolkenluchten en kleurrijke vergezichten vastleggen op doek of in aquarel. Docent en kunstenaar Bart Kleen geeft desgewenst tips.
Er is wel een en ander aan materiaal aan boord, maar we verwachten dat je vooral zelf teken- en schilder materiaal meebrengt. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

Waddenzee

Zeilen, tekenen en schilderen op de Wadden is een vast onderdeel in het vaarprogramma van de Bruinvisch. Varen op stroom en getijdenwateren, droogvallen op het Wad. Bemannning en schip brengen je op de mooiste schilderplekjes. Iedere reis is weer een bijzondere belevenis. Meer weten: www.waddenzee.nl of www.waddensea-worldheritage.org/nl.

Verblijf en praktische informatie

Het slaapruim is ingericht met 10 eenpersoonskooien en 4 tweepersoonskooien. De kooien zijn voorzien van matrassen en kussens.
Meenemen: Laken en sloop, slaapzak of dekbed, afhankelijk van het weer warme en regenkleding, zwemkleding, schoenen met goede grip, kaplaarzen of gymschoenen om mee Wad te lopen, zaklantaarn.
Water nemen we met ons mee in een tank. Aan boord kun je weliswaar niet uitgebreid douchen, maar wel na het zwemmen of Wadlopen het zilte zeewater van je afspoelen. Er is volop douchegelegenheid in de havens die worden aangedaan.

Eten en drinken

Het eten wordt zoveel mogelijk van te voren ingekocht en is deels biologisch. Daarbij houden we rekening met speciale (di)eetwensen. Er gaat een kok(kin) mee om de maaltijden te bereiden.

Deelnemers

Deelnemers zijn in principe 18 jaar of ouder. We rekenen op een minimaal deelnemersaantal van 8 en maximaal 12.

Begeleiding

Docent en kunstenaar Bart Kleen gaat om de reis te begeleiden.
Meer weten: www.doyoucopy.net