De mooiste routes van Nederland!
Nivon Wandelgidsen
Trekvogelpad e.v.a.
Bestel je wandelgids
192 pagina's rijk geïllustreerd in full colour!
Nivon Wandelgidsen
Pieterpad en meer
Bestel je wandelgids

Nivon Wandeltweedaagse met OV

Zin om twee dagen te wandelen of te fietsen met overnachting? Dat kan!
Dag 1: van een NS-station naar een Nivon-natuurvriendenhuis, daar overnacht je.
Dag 2: van het natuurvriendenhuis naar een NS-station. Kies hiernaast het huis/gebied waar je naar toewilt, vervolgens kom je op een pagina met de routes behorende bij dit natuurvriendenhuis.
Op de betreffende pagina vind je een link om de overnachting te boeken.

Voor actuele reisinformatie kijk je opwww.9292ov.nl of bel 0900-9292.

In alle Nivon natuurvriendenhuizen kunnen gasten gebruik maken van goede, ruime keukens, keukenuitrusting en eetgerei. Zie voor aanvullende informatie over horeca onderweg de routebeschrijving en routekaart

Trek je wandelschoenen aan / pomp de banden op en ga naar buiten. Klik op een link op de onderstaande kaart en ga naar omgeving.

Deze wandelingen worden de komende maanden gedigitaliseerd. Naast de oudere kaarten op de site zul je de route in een aantal gevallen op www.routeyou.nl vinden. Dat is een eerste stap, want daarna willen we de routes downloadbaar maken in een vergelijkbaar format als onze bekende wandelboekjes als het Pieterpad en het Trekvogelpad.

Georganiseerde OV-Wandel2daagse

Elke laatste zondag en maandag van de oneven maand wordt een OV-wandel2daagse in groepsverband georganiseerd. Op zondag wordt om 11 uur verzameld bij een station in Nederland, waarvandaan met een groep van maximaal 20 personen via een mooie route naar een Nivon Natuurvriendenhuis gewandeld wordt. Daar wordt met elkaar gegeten en overnacht. De volgende dag wordt de tocht vervolgd naar wederom een station, dat het eindpunt is van de tocht.

Zoek en boek
een accommodatie

Op zoek naar accommodatie?
Nivon-natuurvriendenhuizen- en kampeerterreinen en huisjes liggen op prachtige plekken middenin de natuur in een toegankelijke sfeer. Ontdek het zelf.