The making of NivonJong

‘The making of NivonJong’ goed voor twee awards

In de afgelopen periode hebben vijf masterstudenten van de VU Amsterdam aan het onderzoeksproject ‘The making of NivonJong’ gewerkt. Een onderzoek naar hoe de aantrekkelijkheid van Nivon voor jonge mensen waargemaakt kan worden.

Op 2 februari werd het rapport ‘The making of NivonJong’ in de Tuinzaal van de VU gepresenteerd. Nivon-bestuursleden Herbert Boerendonk en Jos Bras waren erbij en doen verslag:

Publieks- en Impact award

The making of NivonJong Publieksaward“Het was een bijzonder gedenkwaardige middag. In totaal werden er een dertigtal onderzoeksprojecten gepresenteerd. Iedere onderzoeksgroep bestond uit vijf personen. Honderdvijftig studenten die onder elkaar een aantal awards mochten uitreiken.

The making of NivonJong ImpactawardIn de Nivon-onderzoeksgroep was Iris Vermaas van JUMP Zomerkampen één van de actieve leden. En dat hebben ze geweten. Van de drie uit te reiken awards won de Nivon-groep twee maal een eerste prijs: De Publieksaward en als klapper de Impact award. Hulde voor een glunderende Iris die de prijzen in ontvangst mocht nemen.

Het rapport zal een goede basis zijn om NivonJong concreet inhoud en gestalte te geven.”