Toorts

Leest lekker, die nieuwe Toorts

Een nieuwe zomer, een nieuwe Toorts! Het verenigingsblad van Nivon heeft een nieuwe ‘look and feel’. Meer beeld, boeiend voor leden én voor mensen die Nivon nog niet kennen.

Toorts prikkelt en verrast

Toorts zomer 2017Leden hebben in hun eigen kring gediscussieerd hoe de communicatie vernieuwd kon worden. Regio Noord en Afdeling Zwolle vatten het bondig samen in hun brieven: Reorganiseer en moderniseer.

Eén van de briefschrijvers heeft enthousiast meegewerkt aan de nieuwe aanpak. Samen met een groepje (oud-)journalisten, allen Nivonlid en brede ervaring bij krant, omroep en vakbond. Een inspirerende club mensen die – met behoud van het goede – aan een nieuwe compositie heeft gewerkt. Daarbij begeleid door professionele vormgevers die garant staan voor een sprankelend uiterlijk.

De redactie is trots op het resultaat en NivonJong reageert: “Wauw, we zijn hier ontzettend blij mee.”

Spannende verhalen komen van jullie

Het echte werk gaat nu beginnen. De redactie zoekt tipgevers in alle natuurvriendenhuizen, kampeerterreinen en afdelingen: Heb jij iets leuks beleefd, georganiseerd of heel erg gelachen om iets wat alleen natuurvrienden overkomt? Heb je mensen op weg geholpen en wil je daar iets over delen? Of heb je superfoto’s van wat jij meegemaakt hebt? Mail het naar toorts@nivon.nl.

Hoe cool is Toorts?

Sommigen vinden de naam Toorts niet cool genoeg. Want wie weet nog wat er achter die vlammende fakkel schuil gaat? Maar al 92 jaar kennen we deze titel. Daarmee is Toorts het tijdschrift dat het langst van alle bladen in ons land onder dezelfde naam wordt uitgegeven. Nivon Natuurvrienden wil vernieuwen en zich op de toekomst richten, maar we hechten ook aan onze traditie en zetten het rijke verleden niet opzij.
Kijk maar, in de nieuwe Toorts.