Zomer, graan

Gratis midweek op de mooiste plekjes in Nederland

Ben je lid van Nivon en reserveer je tussen 1 juni en 1 augustus een midweek of langer bij één van de natuurvriendenhuizen? Dan heb je recht op een gratis midweek tot 1 maart 2018 in een natuurvriendenhuis. De kinderen gratis actie is hierbij ook van toepassing.

Midweek in een natuurvriendenhuisAan de slag

Reserveer tussen 1 juni en 1 augustus 2017 op de site van het natuurvriendenhuis van je keuze in het boekingssysteem een midweek: Minimaal vier nachten, van maandagavond tot vrijdagochtend of langer. Klik in de lijst van artikelen aan dat je gebruik wilt maken van de tweede midweek gratis. Dan kun je daarna tot 1 maart 2018 in elk natuurvriendenhuis zonder kosten een midweek van vier nachten boeken. Print de boekingsbevestiging. Die heb je later nodig bij het verzilveren van de gratis midweek.

Gratis midweek verzilveren

De gratis midweek is een last-minute actie. Je kunt via Nivon.nl één tot zeven dagen vóór de dag van aankomst de gratis midweek besteden in een natuurvriendenhuis naar keuze. Maar je hoeft niet te wachten. Want als je al in juni 2017 een paar mooie dagen voor een boswandeling ziet aankomen, kun je je gratis midweek al gelijk gebruiken.

Midweek in een natuurvriendenhuisBoek via Nivon.nl de kamer in het natuurvriendenhuis van je keuze en vul onder Overig in:

  • Verzilvering van mijn gratis midweek,
  • de naam van het natuurvriendenhuis waar je de eerste boeking hebt gedaan
  • en het boekingsnummer.

Je betaalt wel voor eventuele toeslagen, zoals een lakenpakket, fietshuur, ontbijt, eventuele gemeentelijke toeristenbelasting, e.d. Omdat het altijd een kortetermijnboeking is, doe je er goed aan even contact op te nemen met het huis, zodat je zeker weet dat alles wordt geregeld. En neem bij aankomst de print van de eerste boeking mee. Die is nodig bij de verwerking van deze actie.

‘s Winters een extra nacht

De midweek telt vier nachten. Van november tot en met februari krijg je 
bij voldoende beschikbaarheid een extra nacht erbij. Je bent dan welkom van zondagavond 
tot vrijdagochtend!

Voorwaarden

  • Midweek in een natuurvriendenhuisJe bent lid van Nivon en hebt het lidmaatschap in 2017 betaald.
  • De actie geldt niet in combinatie met andere kortingen. Of als je die dagen al gebruik maakt van een georganiseerde activiteit in een natuurvriendenhuis.
  • Als je meerdere midweken vóór 1 augustus boekt, heb je ook recht op meerdere gratis midweken.
  • Als je de gratis midweek al opneemt vóór je geboekte midweek begint, dan moet je deze wel hebben voldaan.

Schenken

  • Je kunt de gratis midweek aan iemand anders schenken, maar het is vooral een actie voor Nivonleden. Als geen van de ontvangers lid is, moet minimaal één persoon eerst lid worden.
  • Je kunt de midweek ook doneren aan de Sociale Groepsvakanties. Dan kan Nivon meer mensen aan een leuke vakantie helpen. Gratis midweken die niet verzilverd worden, komen ook ten goede aan de Sociale Groepsvakanties.