Medeorganisator Nivon-winter(sport)reizen

Nivon-winterreizen zijn al jaren een geslaagd concept binnen het aanbod van de Nivonreizen. Het gaat om reizen waarbij mensen samen in de kerst-/voorjaarsvakantie vanaf een vaste locatie (meestal in de Alpen) gaan skiën, boarden, langlaufen en/of (sneeuwschoen)wandelen. Het zijn intensieve, actieve vakanties waarbij van gezinnen tot individuen van alle leeftijden met elkaar actief zijn en op stap gaan. Ook ‘s avonds is het vaak erg gezellig op deze reizen.

Op dit moment zijn nieuwe organisatoren van dit specifieke reisaanbod van harte welkom. Heb je zin om een bijdrage te leveren aan het mee-organiseren van de winterreizen? Dan ben je van harte welkom in de wintersportcommissie. Het is leuk vrijwilligerswerk en je kunt je ei er in kwijt!  We zijn met name op zoek naar mensen die hun kennis en kunde willen inzetten op het vlak van PR, selectie en training van reisbegeleiders en het mee ontwikkelen van nieuwe bestemmingen en concepten.

Neem voor vragen en of concrete aanmeldingen contact op met Lisette Thijssen en/of Albert Van Bezooijen via nivonwintersport@hotmail.com of via Facebook.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *